Πόσο κοστίζει το κούρεμα σε κάθε χώρα; Απίστευτη… πολυτέλεια σε αρκετά μέρη του κόσμου



Μπορεί η περιποίηση της κώμης να θεωρείται κυρίως γυναικεία υπόθεση, δεδομένης και της όχι και σπάνιας για το ανδρικό φύλο αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής.

Παρ’ όλ’ αυτά, ένα κουρεματάκι ακόμα και οι συμπολίτες μας με λιγότερα μαλλιά το κάνουν που και που.

Πόσο όμως κοστίζει ένα ανδρικό κούρεμα στις διάφορες γωνιές του πλανήτη. Σε ποιες πόλεις η κόμμωση είναι εξαιρετικά φθηνή και που συμφέρει καλύτερα ν΄ αφήσεις αλογοουρά ή να εύχεσαι να καραφλιάσεις;

Η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank κατήρτησε την ετήσια λίστα αγαθών και υπηρεσιών στις διάφορες χώρες και πόλεις του κόσμου. Έτσι, σύμφωνα με τη σχετική δημοσίευση του Business Insider, σε Σαν Φραγκίσκο και Ζυρίχη θα πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλά σου αν πας να κουρευτείς, αφού εκεί ένα τυπικό ανδρικό κούρεμα κοστίζει 42 και 45,8 δολάρια, αντίστοιχα.

Στην Ελλάδα, ένα ανάλογο κούρεμα κοστίζει σύμφωνα με το δημοσίευμα περί τα 14,6 δολάρια, ενώ εκεί που ξεκάθαρα συμφέρει να είσαι άνδρας με πυκνό μαλλί είναι Φιλιππίνες και Ινδία, αφού σε Μανίλα και Μπαγκαλόρ το κούρεμα κοστίζει μόλις 4,5 δολάρια.

Δείτε τον πίνακα:

Πηγή: reader.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.