Το αληθινό Tango από την Αργεντινή ταξιδεύει στην Κοζάνη



Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης
Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21:30

10 χορευτές και 7 μουσικοί επί σκηνής μας ταξιδεύουν στη μαγεία του αυθεντικού αργεντίνικου tango

Η συναρπαστική χορευτική παράσταση «Buenos Tangos – Romper el Piso» που σπάει τα πατώματα παγκοσμίως με τα φλογερά βήματα του tango, ενσωματώνει την αληθινή ιστορία του αργεντίνικου πάθους, με την υπογραφή της παγκοσμίου φήμης Αργεντίνας χορεύτριας και χορογράφου Natalia Ηills.

Ένα μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα σε όλα τα μεγάλα ονόματα: από τον Carlos Gardel και τον Alfredo Le Pera, έως τον Juan D ‘Arienzo, τον Anibal Troilo, τον José María Contursi, και τον πολυαγαπημένο στην Ελλάδα Αstor Piazzolla.

Οι κορυφαίοι χορευτές της «Compania Τangueros del Sur» συμπράττουν με το Tango Acropolis και αναβιώνουν την σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου για την μαγική χορευτική εξέλιξη του tango. Από τους Αφρικάνικους ρυθμούς και τα μουσικά ερεθίσματα των μεταναστών, γεννιέται η ανάγκη της αγκαλιάς, το πάθος για συντροφικότητα και έρωτα, σχέσεις που μετουσιώνονται επί σκηνής σε μουσική και χορό.

Το «Αληθινό tango» όπως χαρακτηρίστηκε από τους New York Times έχει συγκλονίσει και συγκινήσει τους θεατές παγκοσμίως. Από τις sold out παραστάσεις στη Νέα Υόρκη και την περσινή επιτυχία στο Ηρώδειο, η μοναδική παράσταση που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό, ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Με 10 κορυφαίους χορευτές επί σκηνής σε όλη τη διάρκεια της παράστασης και με την συνοδεία επταμελούς ζωντανής ορχήστρας που διευθύνει ο μεγάλος Αργεντινός συνθέτης Paticio Villlarejo, οι λάτρεις του αργεντίνικου πάθους θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να απολαύσουν την πραγματική αίσθηση του tango και να ζήσουν από κοντά ένα μοναδικό χορευτικό θέαμα.

Συντελεστές
Compania: Tanguros del Sur / Argentina

Χορογραφίες & διεύθυνση: Natalia Hills
Μουσική διασκευή & διεύθυνση ορχήστρας: Patricio Villarejo
Πρώτος χορευτής: Alejandro Aquino
Κουστούμια: JeanLuc Don Vito & Natalia Hills
Σχεδιασμός φώτων: David Seiras
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Acropolis Tango Festivals

Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης
Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21:30

Τιμές Εισιτηρίων
Κανονικό: 18 ευρώ
Φοιτητικό, Άνω των 65 : 15 ευρώ
Ανέργων, Πολυτέκνων, ΑμεΑ, Παιδιά έως 18 ετών: 12 ευρώ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το αληθινό Tango από την Αργεντινή ταξιδεύει στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.