Παραιτήθηκαν 12 μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά




Κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειας μας είναι η υποβολή των παραιτήσεων μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος.

Ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι ψυχής με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις αλυσίδες των μνημονίων, είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός ο οποίος όμως έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων.

Η αποχώρηση μας από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέσω της παρούσας παραίτησης, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας ενάντια στην διαπλοκή και στους εκφραστές της σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη, απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής.

Παραμένουμε Ανεξάρτητοι-Παραμένουμε Έλληνες.

1. Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)
2. Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)
3. Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής)
4. Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία)
5. Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης)
6. Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης)
7. Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου)
8. Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης)
9. Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης)
10. Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης)
11. Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης)
12. Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης)

14 σχόλια στο άρθρο “Παραιτήθηκαν 12 μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά

  1. Καλό θα ήταν να δούμε και κάποια παραίτηση από αξίωμα. Έτσι για να ταρακουνηθεί το σύστημα. Για να αφυπνιστούν περισσότεροι από τον λαό. Για να αυξηθούν οι γενναίοι (γενναίοι όσοι βρέθηκαν στις πλαγιές του πισοδερίου). Φυσικά για να τα λέμε όλα, λείπει ο μεγάλος ηγέτης, αυτός που θα εμπνεύσει, αυτός που θα ωθήσει, αυτός που θα καθοδηγήσει και θα εγγυηθεί.

    1. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α/Τ ΒΕΛΟΣ

      - Edit

      Απαντήστε

      ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ –ΓΟΥΔΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ–ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ–ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α/Τ ΒΕΛΟΣ

  2. “Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός”!!!!!
    Άλλες @@@@@ έχετε για τον “ρίξτε με στα τέσσερα κι ας πονάω”;
    Δεν καταλαβαίνετε πως χάνετε την αξιοπιστία σας; Ποια αξιοπιστία δηλαδή;
    Απλώς βλέπετε πως η γαλέρα ΑΝΕΛ βουλιάζει και προσπαθείτε να πιαστείτε από τ’ @@@@@@ κάποιου άλλου.
    Αλλά σωτηρία για εσάς δεν υπάρχει…

    1. λυπάμαι τους νεοραγιάδες συμπατριώτες μας, ντζιμανη,καρυπιδη,ιωαννιδη,χιωτιδη, που ζουν μέσα στην πλάνη μακριά από την Αλήθεια.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ! ΠΡΟΤΟΥ ΡΘΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ…ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! ΑΥΤΟΙ ΔΗΛ.ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ,ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ! ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ!! ΔΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ…ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ? ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΠΡΟΤΟΥ ΡΘΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΟΥΜΕ…

  4. Κανενας δεν αμφιβαλλει για την εντιμοτητα και τον πατριωτισμο του ΟΓΚΟΛΙΘΟΥ της πολιτικης Πανου Καμμενου.
    Ουτε καν ο ιδιος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.