Παρέδωσε το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ο Θ. Καρυπίδης στον Ν. Κοτζιά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, για τη Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ, επέδωσε στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης στις Πρέσπες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων.

Στους Ψαράδες του Δήμου Πρεσπών ο Θ. Καρυπίδης βρέθηκε εκπροσωπώντας θεσμικά την Περιφέρεια, κυρίως όμως για να τονίσει τη μη αποδοχή των Δυτικομακεδόνων στη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό «erga omnes» (για κάθε χρήση) που εμφανίζεται ως λύση.

Ο Περιφερειάρχης στην ολιγόλεπτη συνάντηση με τον κ. Κοτζιά ενημέρωσε τον κ. Υπουργό και για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών στο Πισοδέρι, εκφράζοντας τη λύπη του για όσα συνέβησαν εκεί, στα οποία μάλιστα υπήρξαν και τραυματίες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Παρέδωσε το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ο Θ. Καρυπίδης στον Ν. Κοτζιά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Το φωνάζω κάναμε έναν τίποτα άνθρωπο αν είναι δυνατόν κοιτάξτε άνθρωπο που μας αντιπροσωπεύει κοιτάξτε !@#$%

  2. Δεν εβγαλε αχναγια το αποτελςμ; του ψηφισματος στον Κοτζια και με δουλικοτητα απολογητω…..Αχρηστος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.