Κοζάνη: Οριοθετήθηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι των καταστημάτων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων – Δείτε το βίντεο



Ο Δήμος Κοζάνης προχωρά στην οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων, που μπορούν να καταλαμβάνονται για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

“Η προστασία του κοινόχρηστου χώρου είναι προτεραιότητα για μας. Ο Δήμος έχει πλέον εκδώσει όλες τις άδειες κατάληψης κοινοχρήστου χώρου στους επαγγελματίες και τώρα προχωράμε στη σήμανση.

Μια κίνηση απαραίτητη καθώς είχαν παρατηρηθεί πολύ έντονα φαινόμενα υπέρβασης στην κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, με προβλήματα τόσο στην κίνηση των πολιτών όσο και στη μη σωστή και ισόρροπη λειτουργία της αγοράς.

Ο Δήμος έχει την υποχρέωση να δίνει στους επαγγελματίες κοινόχρηστο χώρο για να τον αξιοποιούν και αυτό γίνεται αλλά σε ένα πλαίσιο ισόρροπης ανάπτυξης και ισότιμης συμμετοχής όλων αλλά ταυτόχρονα δίνει μεγάλη σημασία σε θέματα κινητικότητας και προσβασιμότητας όλων των πολιτών” ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

4 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Οριοθετήθηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι των καταστημάτων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.