Μουντιάλ 2018: Η ανάλυση του 3ου ομίλου



Οι Γάλλοι και οι… άλλοι. Ο… μόνιμος σκόρερ της Δανίας, η «τίγρη» του Περού και ο προπονητής με ημερομηνία λήξης. Το Betmarket αναλύει και προτείνει για τον 3οόμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

ΓΑΛΛΙΑ

Το σήκωσε στη χώρα της το 1998, πήγε ξανά στον τελικό αλλά έχασε το 2006. Δεν έλειψαν βέβαια και απογοητευτικές παρουσίες, με αποκλεισμούς στους ομίλους, όπως το 2002.

Προπονητής: Για τρίτη σερί διοργάνωση την οδηγεί ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ηταν αρχηγός της το 1998, στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της. Ο ίδιος έγινε το 2004 ο νεότερος τεχνικός που πηγαίνει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, από τον πάγκο της Μονακό.

Πως παίζει: Μεταξύ 4-2-3-1 και 4-3-3 κινείται, με το ρόστερ της να θεωρείται ως ένα από τα πληρέστερα στη διοργάνωση. Έμπειρος τερματοφύλακας ο Γιορίς, στόπερ της κλάσης του Βαράν, ο εκπληκτικός Καντέ με τον ποιοτικό Πογκμπά στη μεσαία γραμμή και μια σούπερ γραμμή κρούσης, με Γκριεζμάν, Μ’Μπαπέ, Ζιρού και Ντεμπελέ να ξεχωρίζουν.

Στοιχηματική γνώμη: Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλο, κινούμενη μεταξύ 7 και 9 βαθμών. Πιθανό να είναι πρώτος σκόρερ στον όμιλο ο Γκριεζμάν, ενώ με μεγαλύτερο ρίσκο και πρώτος σκόρερ σε όλη τη διοργάνωση.

ΔΑΝΙΑ

Θα είναι πάντα η ομάδα που από το πουθενά πήρε το Euro 1992. Πήγε στα προημιτελικά το 1998, πέρασε από τον όμιλο το 2002, αλλά στις τρεις επόμενες διοργανώσεις ήταν παρούσα μόνο το 2010, μένοντας εκτός από τους ομίλους.

Προπονητής: Μετά από 15 χρόνια στον πάγκο ο Ολσεν άφησε τη θέση του, με τον Νορβηγό Ογκε Χαράιντε να αναλαμβάνει. Ο Νορβηγός είναι η πρώτη φορά που ανέλαβε πάγκο Εθνικής ομάδας, έχοντας στο βιογραφικό του πως είναι ο μοναδικός που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία!

Πως παίζει: Ο Χαράιντε δεν άλλαξε το στυλ ποδοσφαίρου των Δανών, αλλά έδωσε πιο ηγετικό ρόλο στον σταρ της Τότεναμ Ερικσεν. Στα 19 παιχνίδια του στο «τιμόνι» ο Ερικσεν έχει πετύχει 15 γκολ. Αυτός είναι ο «εγκέφαλος» σε ένα 4-3-3 που ως βάση του έχει το πολύ τρέξιμο, την πίεση ψηλά και τη γρήγορη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση.

Στοιχηματική γνώμη: Παιχνίδι κλειδί η πρεμιέρα με το Περού, μεταξύ τους λογικά θα παιχτεί η 2η θέση του ομίλου. Τυχερή που βρίσκει στο φινάλε τους Γάλλους, ποντάροντας σε πιθανή αδιαφορία τους. Αν όντως έρθουν έτσι τα πράγματα, είναι το φαβορί για τη 2η θέση.

ΠΕΡΟΥ

Επιστρέφει σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 1982 στην Ισπανία. Πέμπτη συνολικά παρουσία, ένας προημιτελικός το 1970 στο Μεξικό η καλύτερη στιγμή του.

Προπονητής: Ο Ρικάρντο Γκαρέκα ανέλαβε το 2015 την ομάδα και μέσα σε μία τριετία έχει καταφέρει να λατρεύεται σαν Θεός στη χώρα. Τρίτη θέση στο Κόπα Αμέρικα του 2015, προημιτελικά στο Κόπα Αμέρικα Σεντενάριο και πρόκριση σε Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια οι επιτυχίες της «Τίγρης» όπως τον αποκαλούν, εξαιτίας της κόμης του αλλά και της μαχητικότητας που δείχνει η ομάδα του.

Πως παίζει: Το πρώτο πράγμα που έκανε (επιτυχημένα) ο Γκαρέκα είναι να… σαρώσει τον πλανήτη, να δει όλους τους Περουβιανούς και να φτιάξει ένα σύνολο που ανταποκρίνεται πλήρως στα πλάνα του. Κερασάκι στην τούρτα η ανάκληση τιμωρίας του ηγέτη Γκερέρο, που… αναλαμβάνει το σκοράρισμα, στο 4-2-3-1.

Στοιχηματική γνώμη: Ο εξτρέμ Εντισον Φλόρες έχει σκοράρει εννέα φορές επί εποχής Γκαρέκα και στα 24 του βλέπει αυτό το Μουντιάλ ως ευκαιρία για μια καλή μεταγραφή. Σήμερα παίζει στην Αααλμποργκ, κάτι που τον μετατρέπει ευκολότερα σε υποψήφιο anytime στο παιχνίδι με τους Δανούς. Το παιχνίδι της πρεμιέρας άλλωστε με τους Δανούς θα είναι και το «κλειδί» εν όψει της συνέχειας.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη παρουσία της σε τελική φάση, με την ίδια σιγά σιγά να εδραιώνεται στον Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Από τους ομίλους βέβαια κατάφερε να περάσει μόνο το 2006.

Προπονητής: Από το 2013 στον πάγκο της ο Ποστένκογλου, αυτός την οδήγησε στην πρόκριση αλλά δεν συνέχισε στον πάγκο. Ο Φαν Μάρβαϊκ, που κέρδισε την πρόκριση με τη Σαουδική Αραβία αλλά απολύθηκε, τελικά θα πάει στο τουρνουά ως προπονητής των Αυστραλών. Με συμβόλαιο τριών μηνών βέβαια, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει ο Αρνολντ για να αναλάβει μετά τη διοργάνωση.

Πως παίζει: Ο Ποστένκογλου είχε φτιάξει μια πολύ επιθετική ομάδα, με τον Φαν Μάρβαϊκ να προσπαθεί τώρα να την αλλάξει. Τα επιθετικογενή συστήματα έχουν δώσει τη θέση τους στο 4-2-3-1, με τους μπακ σπάνια να ξεμυτάνε από το δικό τους μισό. Τέταρτο συνεχόμενο μουντιάλ για τον 38χρονο πλέον φορ Κέιχιλ. Οσο για νέα ονόματα, ακούγονται καλά λόγια για τον 19χρονο μέσο Αρζάνι.

Στοιχηματική γνώμη: Δύσκολα θα δούμε κάτι ιδιαίτερο από τους Αυστραλούς, που η λογική τους θέλει να τερματίζουν τελευταίοι στον όμιλο. Το 15αρι του μέσου Μόι για πρώτος σκόρερ της ομάδας, μετά από μία καλή σεζόν στην πρέμιερ λιγκ με τη Χάντερσφιλντ είναι ένα στοίχημα με ενδιαφέρον.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.