Η Κοζάνη γιορτάζει τη μουσική: Ένα μοναδικό εξαήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής



Ο Δήμος Κοζάνης ενώνεται με καλλιτεχνικές δυνάμεις του τόπου μας για ένα μοναδικό εξαήμερο γεμάτο μουσική, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (Πέμπτη 21 Ιουνίου) στο πλαίσιο των 36ων Λασσανείων!
Μην το χάσετε!

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 19:30
Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2018
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Ο Δήμος Κοζάνης και τα Λασσάνεια γιορτάζουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με μια μοναδική μουσική εκδήλωση. Συμμετέχουν: ΚΙΒΩΤΟΣ (Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ.) και η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «ΠΑΝΔΩΡΑ».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 IΟΥΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ (Αύλειος Χώρος) ώρα 20:30
«ΕΠΙΛΟΓΟΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΔΩΚ
Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης θα κλείσει την αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς με την συναυλία «Επίλογος». Άλλη μια χρονιά γεμάτη συναυλίες, σεμινάρια, πλούσια δράση και παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης φτάνει στο αποκορύφωμά της. Στη συναυλία θα συμμετέχουν μουσικά σύνολα και οι χορωδίες του Ωδείου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 21:00
ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΥ
SD POWER TRIO
Sakis Dovolis – Guitar, Vocals
Fotis Dovolis – Bass, Back Vocals
Nick Kalivas – drums
Είσοδος Ελεύθερη

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 21:00
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΜΑΙΡΗ ΧΑΝΙΩΤΗ & ΔΡΑΠΕΤΕΣ
Έντεχνο λαϊκό και παραδοσιακό ρεπερτόριο.
Γιάννης Βακουφτσής: πλήκτρα, Κώστα Βακουφτσής: κιθάρα, Στέλιος Βακουφτσής: μπάσο και τραγούδι, Φώτης Βακουφτσής: τύμπανα, Παντελής Μόσχογλου: μπουζούκι, Μαίρη Χανιώτη: τραγούδι

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 21:00
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΑΡΑΜΠΗΣ «ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»
Τόλης Νήρας-κιθάρα, Κώστας Κωστόπουλος-ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Κίτσιος-μπάσο, Αστέριος Αυλογιάρης-βιολί, Φώτης Βακουφτσής-κρουστά, Απόστολος Σιαραμπής-μπουζούκι, τραγούδι.

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 21:00
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΧΙΛΙΕΣ ΦΩΝΕΣ
Νατάσα Καραγιάννη & Γιάννης Παπαευαγγέλου
Οι «Χίλιες Φωνές» έχουν στόχο να τραγουδούν για να συνυπάρχουν με τις φωνές του κοινού τους και να τις πολλαπλασιάζουν, πάντα με γνώμονα την αγάπη για τη μουσική! Θα παρουσιάσουν τραγούδια έντεχνου ρεπερτορίου της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής καθώς και τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Χημεία». Μαζί τους οι εξαιρετικοί Αναστάσης Βουκυκλαράκης στα τύμπανα και Κωνσταντίνος Ζουζός στα πνευστά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.