Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ στην Κοζάνη τον Ιούνιο σε αθλητικές εκδηλώσεις – Δείτε αναλυτικά



Δύο ενδιαφέρουσες αθλητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Ιουνίου σε Λευκοπηγή και Κοζάνη, με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του Ελληνικού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, 15 – 17 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκοπηγής θα διεξαχθεί το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ αφιερωμένο στον Νίκο Ακουμιανάκη, σε συνδιοργάνωση της Εθελοντικής Ομάδας Λευκοπηγής «Συνείδηση», της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης και της ΕΚΑΣΔΥΜ. Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχει ο γνωστός προπονητής του μπάσκετ, πρώην διεθνής παίχτης και πρώην Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης.

16 – 21 Ιουνίου το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το καθιερωμένο πλέον Camp Basket, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ στην Κοζάνη. Οι φίλοι του μπάσκετ που θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο camp (γεννημένοι από το 2000 και μετά), θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Κακιούση και τον γνωστό coach του Ελληνικού μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ αναμένεται η παρουσία ενός ακόμη μεγάλου ονόματος του αθλήματος.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.