Λευκή νύχτα στο κατάστημα γυναικείας ένδυσης «Έλλη»: Προσφορές από 30% έως 50% και πολλές εκπλήξεις!



– Μεγάλες προσφορές από 30% έως και 50%
– Εκπλήξεις και κεράσματα για τους επισκέπτες
– Μοντέλο – ζωντανή κούκλα στη βιτρίνα του καταστήματος!

Η γυναικεία ένδυση σε άλλες διαστάσεις… μεγάλες προσφορές, μεγάλα μεγέθη, υψηλή ποιότητα για τις πιο εκλεπτυσμένες γυναίκες!

Το κατάστημα γυναικείας ένδυσης Έλλη στην Κοζάνη, γιορτάζει τη Λευκή Νύχτα και σας προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα ρούχα.

Εκπτώσεις από 30% εώς και 50% σε όλα τα ενδύματα, casual, βραδινά, αμπιγιέ, νυφικά.

Τη βραδιά της λευκής νύχτας στο κατάστημα Έλλη, θα πλαισιώσουν μεγάλες εκπλήξεις και μπουφές με κεράσματα για τους επισκέπτες, ενώ το μοντέλο, η ζωντανή κούκλα της βιτρίνας, θα ζωντανέψει τη μόδα φορώντας μοναδικά κομμάτια του καταστήματος.

Η Λευκή νύχτα στο κατάστημα γυναικείας ένδυσης Έλλη, θα είναι νύχτα χαράς και εκπλήξεων, σας περιμένουμε να το ζήσουμε μαζί!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”697″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Γυναικεία Ένδυση Έλλη
Μεγ. Αλεξάνδρου 16, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461022657

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.