Διασύνδεση ωφελουμένων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σερβίων – Βελβεντού με την αγορά εργασίας



Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στην προσπάθεια του να βοηθήσει στη διασύνδεση των ανέργων της περιοχής με την αγορά εργασίας, προσκαλεί τους πολίτες που είναι άνεργοι να προσέλθουν στο Κέντρο Κοινότητας προκειμένου να εγγραφούν στο Μητρώο Ανέργων που διατηρεί η υπηρεσία. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι, αρχικά, η καταγραφή των ανέργων και των προσόντων που διαθέτουν και εν συνεχεία η υποστήριξη τους στην εύρεση εργασίας (υποστήριξη στη σύνταξη βιογραφικού/ συνοδευτικών επιστολών, εργασιακή συμβουλευτική, συμμετοχή σε ομιλίες και εργαστήρια υπό τη διοργάνωση του Κέντρου Κοινότητας κ.α).

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι άνεργοι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ και να έχουν κάρτα ανεργίας, διάταξη η οποία καθίσταται υποχρεωτική δια νόμου από 1 Νοεμβρίου του 2018.

Για πληροφορίες:
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερβίων – Βελβεντού
Πλατεία Ελευθερίας 1, Σέρβια
Τηλέφωνο: 24643 – 50115
Ωράριο λειτουργίας: 08:00 – 16:00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.