Ένα «Πρότυπο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρίες με ξεχωριστές υπηρεσίες ανοίγει στην Κοζάνη



Το πρότυπο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρίες ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πρότυπο» με ιδιαίτερα ξεχωριστές υπηρεσίες ανοίγει στην Κοζάνη.

Οι υπηρεσίες του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πρότυπο»

Ψυχολογική Υποστήριξη
Λογοθεραπεία
Εργοθεραπεία – Φυσικοθεραπεία
Αυτόνομη διαβίωση – Προσωπική Υγιεινή
Θεραπεία με τη βοήθεια Ζώων (Πρόγραμμα ΠΑΙ.ΖΩ.)
Θεραπεία με χρήση εικονικής πραγματικότητας

Με 100% κάλυψη του κόστους των υπηρεσιών μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, η εφαρμογή του προγράμματος ΠΑΙ.ΖΩ στο χώρο μας. Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης εφαρμογής του σε δημόσιες δομές ειδικής αγωγής ήρθε η ώρα να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πρότυπο».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εφαρμόζουμε σε συνεργασία με το VR Lab του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, προγράμματα παρέμβασης με χρήση Εικονικής Πραγματικότητας.

Επικοινωνήστε με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρίες ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πρότυπο» για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή.

ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πρότυπο»
Σμύρνης και Πανόρμου γωνία, Κοζάνη
Τηλ.: 6981746631 – 6947860100
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ένα «Πρότυπο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρίες με ξεχωριστές υπηρεσίες ανοίγει στην Κοζάνη

  1. Πολλα μπραβο για την δυναμικη κινηση κ. Με δυναμη ψυχης να βοηθηθουν τα παιδια αυτα μηπως χρειαζετε κ βοηθητικο προσωπικο για τις δρασεις τούς ;συγχαρητήρια!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.