Συνεχίζεται ο καθαρισμός παιδικών χαρών και πάρκων στον Δήμου Σερβίων – Βελβεντού – Πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ



Τον καθαρισμό παιδικών χαρών και πάρκων συνεχίζουν τα συνεργεία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Οι εργασίες που εκτελούνται περιλαμβάνουν καθαρισμό-απομάκρυνση σκουπιδιών, χόρτων και διαμόρφωση του πρασίνου στους συγκεκριμένους χώρους. Η σημερινή παρέμβαση αφορούσε στον χώρο της Εμποροπανήγυρης όπου και θα φιλοξενήσει την καθιερωμένη ετήσια γιορτή αποχαιρετισμού της χρονιάς των σχολικών μονάδων των Σερβίων.

Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα σχετικά με τις παιδικές χαρές ότι το πρόγραμμα καθαρισμού συνεχίζεται κανονικά ενώ από την πλευρά του Δήμου είναι έτοιμη και η πρόταση για την ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) προϋπολογισμού 215χιλ ευρώ. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα εξελιχθεί και ο σχεδιασμός για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών όπως ορίζει η νομοθεσία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.