ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Μέσα σε 13 μέρες έθεσαν και πάλι σε λειτουργία τη μονάδα 4 του ΑΗΣ Καρδιάς



Οι εργαζόμενοι στον ΑΗΣ Καρδιάς (ΔΕΗ) και στον ΑΔΜΗΕ απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις όπως αυτές που προκάλεσε η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιουνίου και τελικά οδήγησε στην καταστροφή του κύριου μετασχηματιστή της μονάδας 4 του ΑΗΣ Καρδιάς.

Όπως με επάρκεια και επαγγελματισμό αντέδρασαν και διαχειρίστηκαν τη φωτιά, με ανάλογο τρόπο οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ επέτυχαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο ήμισυ του εκτιμώμενου χρόνου επαναφοράς της μονάδας και μάλιστα σήμερα κατάφεραν να συγχρονίσουν τη μονάδα και πάλι στο Εθνικό Σύστημα (ΕΣΜΗΕ).

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συγχαίρει τα στελέχη και τους εργαζομένους του ΑΗΣ Καρδιάς που εργάστηκαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό και εξαιτίας αυτών η καταστροφική πυρκαγιά δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις και ελαχιστοποιήθηκαν οι ζημιές. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ έφεραν τελικά σε πέρας και σε μόλις 13 ημέρες το απαιτητικό , από πολλές απόψεις , έργο του συγχρονισμού της μονάδας 4 του ΑΗΣ Καρδιάς στο Εθνικό Σύστημα.

Όπως αποδεικνύεται καθημερινά οι εργαζόμενοι σε κάθε επιχείρηση είναι το πολυτιμότερο στοιχείο της και μάλιστα σε μια επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας είναι ο βασικός συντελεστής για την ομαλή λειτουργία και την αποτελεσματικότητά της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.