Ευχαριστήριο του Δήμου Βοΐου για το συλλαλητήριο της Σιάτιστας για τη Μακεδονία



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην πόλη της Σιάτιστας την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018. Πλήθος κόσμου από όλο το Βόιο και τη γύρω περιοχή έδωσε δυναμικό παρών και έστειλε το μήνυμα ότι «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

Ενωτικό και μαχητικό μήνυμα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας έστειλε από του βήματος των ομιλητών ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ, που τίμησε με την παρουσία του το συλλαλητήριο, μαζί με πολλούς πολίτες από την περιοχή των Γρεβενών.

Ομιλίες απηύθυναν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Τζούλης και στη συνέχεια διαβάστηκαν ψηφίσματα συλλόγων σχετικά με την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ψηφίσματα εξέδωσαν η Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας, ο Σύλλογος Αμπελουργών Σιάτιστας
«Ο Άγιος Τρύφων», ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σιάτιστας, ο Σύλλογος Φιλίππων Φυσιολατρών Σιάτιστας και ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας».

Η Δημοτική Αρχή Βοΐου ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που συμμετείχε στο συλλαλητήριο, τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων του Δήμου, την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης και την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών που στήριξαν την εκδήλωση, τον Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ για την παρουσία του, την Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Τζούλη και τον Γραμματέα κ. Νίκος Βαλκάνο για την συμμετοχή τους, το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου και την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης για τη δική τους συμβολή στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής για την παρουσία τους και την δημοσιογραφική κάλυψη του συλλαλητηρίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.