Τι λέει η Ελλήνων Συνέλευσις Δυτικής Μακεδονίας για το κατηγορητήριο και την ανάκριση του Αρτέμη Σώρρα



Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, ο Αρτέμης Σώρρας παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή με ένα βαρύτατο κατηγορητήριο: Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Απάτη κατ’ εξακολούθηση, Απάτη κατά του δημοσίου, Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Διασπορά ψευδών ειδήσεων, με την δικογραφία να ξεπερνά τις 23000 σελίδες!

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο Αρτέμης Σώρρας κατέρριψε την μία κατηγορία μετά την άλλη, προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, αποδεικνύοντας το αληθινό και το υπαρκτό. ΑΘΩΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Για άλλη μία φορά, όλες οι κατηγορίες κατά του Αρτέμη Σώρρα ήταν ανυπόστατες. Το καθεστώς, ανίκανο να αντιμετωπίσει την αλήθεια και το δίκαιο, στράφηκε στην πάγια τακτική του και με διάφορα τεχνάσματα καθυστέρησε την διαδικασία απελευθέρωσης του Αρτέμη Σώρρα, με την κατηγορία της φυγοδικίας για μία δικαστική υπόθεση που έχει κλείσει οριστικά από τον Μάρτιο του 2018.

Έλληνα πολίτη, ο χρόνος πιέζει και πρέπει άμεσα να καταλάβεις ότι το καθεστώς καθυστερεί την δική σου απελευθέρωση. Είδαμε τον Αρτέμη Σώρρα να στέκεται απέναντι σε όλους αυτούς που μας σκοτώνουν καθημερινά, χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Ζούμε ένα πολιτικό πραξικόπημα, πολιτικοί που δεν νομιμοποιούνται από κανένα νόμο, σε κανένα Φ.Ε.Κ., επιβάλουν δυσβάστακτους φόρους, πλειστηριάζουν τα σπίτια μας και κλείνουν τις επιχειρήσεις, έχουν διαλύσει την υγεία, έχουν αλλοιώσει την παιδεία και ξεπουλάνε την πατρίδα μας, χωρίς να έχουν κανένα πολιτικό κόστος.

Όσο επιτρέπουμε αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα να παράγουν άδικο εναντίον μας και όσο μένουμε αδρανείς, θα είμαστε θεατές της καταστροφής του Έθνους μας.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει ό,τι άδικο έχει παραχθεί εναντίον μας, είναι η ένωσή μας. Ο οργανισμός ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το σκοπό, να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Καλούμε, όλους του πολίτες να έρθουν στους οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η απελευθέρωση του Αρτέμη Σώρρα είναι θέμα χρόνου, η ένωσή μας είναι θέμα επιλογής.

Για την Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ.Δ.Μ.
Γαλάνης Αθανάσιος
Πρόεδρος

4 σχόλια στο άρθρο “Τι λέει η Ελλήνων Συνέλευσις Δυτικής Μακεδονίας για το κατηγορητήριο και την ανάκριση του Αρτέμη Σώρρα

  1. Πρώτα αρχίζουν και βρίζουν τον Χριστό και την Εκκλησία Του, και μετά ιδού τ’ αποτελέσματα! Τους έχει ο διάολος στην ουρίτσα του και τους χορεύει ψιλό γαζί. Άμα τους πεις τίποτε για τον… πολέμαρχο, αφρούς βγάζουν κατά του βαπτίσματος! Ο Χριστιανισμός τούς φταίει!

  2. Στη Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης περιλαμβάνονται και όλα τα μέλη τμασας για βραχιόλια!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.