Επεισόδια στο Πισοδέρι στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό – Δείτε το βίντεο



Ένταση σημειώθηκε στο Πισοδέρι, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το σημείο υπογραφής της ιστορικής συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ, ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές.

Όπως μεταδίδει το life-events.gr, μια ομάδα πολιτών, ανάμεσά τους και ακροδεξιοί, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.

Συνολικά 80 πούλμαν με διαδηλωτές από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας έφτασαν στο προκαθορισμένο σημείο και λίγο μετά τις 10.30 οι διαδηλωτές αποφάσισαν να κάνουν πορεία. Στόχος να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χωριό Ψαράδες όπου βρίσκονται οι κύριοι Τσίπρας και Ζάεφ.

Οι διαδηλωτές είναι οργισμένοι. Με αυτοσχέδιες κρεμάλες, πανό κατά της κυβέρνησης, ελληνικές και μαύρες σημαίες ζητούν να μην επισημοποιηθεί η συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία». Σύμφωνα με το σχεδιασμό της αστυνομίας, οι διαδηλωτές θα φτάσουν μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας στο Πισοδέρι και εκεί θα γίνει η συγκέντρωση, αφού για λόγους ασφαλείας θα είναι κλειστή η πρόσβαση για τους Ψαράδες στις Πρέσπες.

Από το life-events.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Επεισόδια στο Πισοδέρι στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό – Δείτε το βίντεο

    1. ναμην πηγαιναν. αφου πηγαν γιαυτο το λογο οι περισσοτεροι. γιατι δεν μείναν στο χιονοδρομικο;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.