Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση στελεχών της Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία σε θέματα ψηφιακών ταχογράφων



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα χρήσης, λειτουργίας, άντλησης και ανάλυσης δεδομένων των ψηφιακών ταχογράφων, κατά τον τροχονομικό έλεγχο.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν στις 5, 7, 12 και 14 Ιουνίου στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας, τις οποίες παρακολούθησαν συνολικά 72 αστυνομικοί. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Κατά τις ανωτέρω εκπαιδεύσεις, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα χρήσης και λειτουργίας των ψηφιακών ταχογράφων.

2 σχόλια στο άρθρο “Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση στελεχών της Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία σε θέματα ψηφιακών ταχογράφων

  1. Δυτική εντάξει, Μακεδονία ποια;;;;; Αυτή που τους είπαν να υπερασπιστούν μετά το σεμινάριο;;;;

  2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!! ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ!!!! ΤΑ @@@@@@@ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΤΕ ΕΝ ΩΡΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.