Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα» στην Κοζάνη από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Παρουσία αρκετών μαθητών και γονέων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουνίου 2018 στην Κοζάνη η ενημερωτική εκδήλωση «Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα» στην Κοζάνη από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας.

Ο προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης, Διδάκτορας Α.Π.Θ., Σύμβουλος Σταδιοδρομίας της εταιρείας «EMPLOY», ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές και τους γονείς για τις τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σύστημα και τη νέα κατανομή των σχολών στα 4 επιστημονικά πεδία, βοηθώντας στην έξυπνη επιλογή ομάδας προσανατολισμού. Επίσης, θα παρείχε αναλυτική ενημέρωση για τις σχολές και τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων του μηχανογραφικού, λύνοντας απορίες και σε ειδικά δεδομένα όπως Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων, Μετεγγραφές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Μηχανογραφικό Κύπρου κ.ά.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”704″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.