Δωρεά μαλλιών συμπολιτών μας έπειτα από κάλεσμα των «Τεχνικών Κομμωτικής Τέχνης» του Δημόσιου ΙΕΚ Κοζάνης



Το Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των καταρτιζομένων του Δ’ Εξαμήνου της Ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» για την προσφορά/δωρεά μαλλιών συνεισφέροντας, έτσι, έμπρακτα στον αγώνα των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, οι οποίοι απέδειξαν γι ακόμη μια φορά πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι απέναντι σε τόσο σημαντικά ζητήματα και ότι μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω τους όποτε χρειαστεί!

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους καταρτιζομένους του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης καθώς και τις εκπαιδεύτριές τους Γούσια Αναστασία και Νέστορα Χρυσή για την πρωτοβουλία, την οποία ανέλαβαν.

Τα μαλλιά θα αποσταλούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» (Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε από γυναίκες που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού) προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες για τις ασθενείς που τις έχουν ανάγκη.

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης
Ρουσιάδου Στέλλα

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δωρεά μαλλιών συμπολιτών μας έπειτα από κάλεσμα των «Τεχνικών Κομμωτικής Τέχνης» του Δημόσιου ΙΕΚ Κοζάνης

  1. Μπράβο στα παιδιά που το οργάνωσαν κ στον κόσμο που ενδιαφέρθηκε μόνο για τέτοια θέματα αξίζει να βοηθάμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.