Κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης προς τους πολίτες για τη συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση για το ΣΒΑΚ – Τι απαντά ο κ. Δεσποτίδης για τις χαμένες θέσεις στάθμευσης



Στις 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Κοβεντάρειο ο Δήμος Κοζάνης έχει προγραμματίσει μια μεγάλη παρουσίαση στην οποία καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν και να ενημερωθούν για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της Κοζάνης.

Το δικό του κάλεσμα για το λόγο αυτό έκανε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Δεσποτίδη σε σχετική συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης ανέφερε πως αρκετές από τις προτάσεις και τις επισημάνσεις των πολιτών που κατατέθηκαν έχουν ήδη ενσωματωθεί στο ΣΒΑΚ, δηλώνοντας την ικανοποίησή του από το επίπεδο της διαβούλευσης, της συζήτησης, ακόμα και της αντιπαράθεσης που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Δεσποτίδης αναφέρθηκε στο ΣΒΑΚ και στη δέσμευση του Δήμου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Επίσης έκανε εκτενή αναφορά στο πρόβλημα της στάθμευσης και στο ότι το ΣΒΑΚ στοχεύει στο να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Τέλος, απάντησε σε μερίδα πολιτών που αναφέρετε στην κατάργηση πολλών θέσεων στάθμευσης, λέγοντας πως ο αριθμός των θέσεων αυτών δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο ίδιος αναρωτήθηκε ποιος τελικά κάνει προπαγάνδα για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Δήμος Κοζάνης ή οι υπογράφοντες των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων περί χιλιάδων χαμένων θέσεων στάθμευσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR όλα όσα ειπώθηκαν στη σχετική συνέντευξη τύπου:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης προς τους πολίτες για τη συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση για το ΣΒΑΚ – Τι απαντά ο κ. Δεσποτίδης για τις χαμένες θέσεις στάθμευσης

  1. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

  2. ΟΙ 4.500 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ !!!
    ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΟΡΙΣΤΑ !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.