Τι λέει ο Δήμαρχος Κοζάνης για την κατασκευή νέων αιθουσών στο 13ο Δημοτικό Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



Ο Δήμος Κοζάνης εξασφάλισε τη χρηματοδότηση της κατασκευής επτά νέων Αιθουσών Διδασκαλίας στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, προϋπολογισμού 1,6 εκ. €, με την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Συγκεκριμένα θα γίνει προσθήκη 7 νέων αιθουσών διδασκαλίας στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης. Το έργο θα εκτελεστεί στην Κοζάνη, επί των οδών Μιαούλη-Καραϊσκάκη -Σουλιωτών, σε οικόπεδο έκτασης 4.313,127 μ2. Η προσθήκη θα έχει υπόγειο και δύο ορόφους.

«Ήταν μια δέσμευση μας που σύντομα θα δούμε να υλοποιείται και έρχεται να «απαντήσει» στο μεγάλο πρόβλημα σχολικής στέγης στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Η μελέτη του έργου υλοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 18 μηνών. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο » ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.