Ξεκίνησε δουλειά ο θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα στην Καστοριά – Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα



-Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα της δράσης του θεσμού της αστυνόμευσης με ποδήλατα στην Καστοριά
-Ο θεσμός που επεκτάθηκε από την 21-05-2018 στην Καστοριά έχει κερδίσει ήδη τις πρώτες θετικές εντυπώσεις πολιτών και τουριστών

Ο επιτυχημένος θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα συμπληρώνει σήμερα (04-06-2018) δυο εβδομάδες λειτουργίας του στην πόλη της Καστοριάς, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των πολιτών και τουριστών της πόλης της Καστοριάς.

Η επιτυχία του θεσμού αυτού αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δράσης που έχουν προκύψει το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα οι αστυνομικοί – ποδηλάτες πραγματοποίησαν:

19 ελέγχους σε άτομα,
5 ελέγχους σε ξενοδοχεία,
5 ελέγχους σε τουριστικά και λοιπά καταστήματα,
5 ελέγχους σε τουριστικά λεωφορεία και οχήματα, ενώ
παρείχαν συνδρομή σε ακόμη 11 περιπτώσεις.

Ο θεσμός λειτουργεί συμπληρωματικά στις δράσεις εμφανούς αστυνόμευσης, ενισχύοντας την ήπια, εμφανή και προληπτική αστυνόμευση της τουριστικής ζώνης της πόλης της Καστοριάς, με αποτέλεσμα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας τόσο των πολιτών όσο και των τουριστών, στοχεύοντας στην αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί – ποδηλάτες γνωρίζουν ξένες γλώσσες και για την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους διαθέτουν ειδικού τύπου στολή, ενώ είναι εφοδιασμένοι και με όλα τα απαιτούμενα αστυνομικά είδη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.