Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Ταξιδεύοντας στον κόσμο των ΙΦΝΕ» με τη συμμετοχή της Κοζανίτισσας Βάσως – Ραφαέλας Βακουφτσή



Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Ταξιδεύοντας στον κόσμο των ΙΦΝΕ” προέκυψε από μια ιδέα ασθενών με ΙΦΝΕ που θέλησαν να παρουσιάσουν την καθημερινότητά τους με μια νότα αισιοδοξίας και παράλληλα να ευαισθητοποιήσουν τον γενικό πληθυσμό “περνώντας” πολλαπλά μηνύματα.

Η μουσική που ακούγεται στο βίντεο, γράφτηκε από την Κοζανίτισσα Βάσω – Ραφαέλα Βακουφτσή, ασθενή με Νόσο του Crohn και μέλος του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας.

Η πρώτη προβολή έγινε στις 19 Μαΐου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας στο πλαίσιο του “εορτασμού” της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Ταξιδεύοντας στον κόσμο των ΙΦΝΕ» με τη συμμετοχή της Κοζανίτισσας Βάσως – Ραφαέλας Βακουφτσή

  1. Όταν δημοσιεύουμε ένα άρθρο το οποίο απευθύνεται στο ευρύ κοινό, αποφεύγουμε τις συντομογραφίες ή τουλάχιστον το γράφουμε μια φορά αναλυτικά και μετά χρησιμοποιούμε τη συντομογραφία του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.