Καθημερινό φαινόμενο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε διαβάσεις πεζών στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Καθημερινό φαινόμενο, αναφέρει αναγνώστης του KOZANILIFE.GR, είναι τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις διαβάσεις των πεζών στην πόλη της Κοζάνης.

Ο ίδιος ήταν διερχόμενος πεζός, στον κυκλικό κόμβο Λαρίσης, με αποτέλεσμα όπως αναφέρει να έχει αγανακτήσει στην εικόνα αυτή.

«Καταρχήν είναι παράνομο και κατά δεύτερο είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να περάσουμε σαν πεζοί. Είναι συχνό φαινόμενο, το συναντάω καθημερινά, αλλά σήμερα βγήκα από τα ρούχα μου, κανένας σεβασμός στους πεζούς».

Τα δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα όπως αναφέρει ο αναγνώστης του KOZANILIFE.GR βρισκόταν στο ίδιο σημείο, με μικρή απόκλιση ώρας, το ένα απέναντι από το άλλο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Καθημερινό φαινόμενο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε διαβάσεις πεζών στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

  1. Όχι ότι θα βρεις εύκολα να παρκάρεις στην Κοζάνη αλλά και αυτό που γίνεται δν είναι καθόλου σωστό ας σκεφτόμαστε λίγο κ τους πεζούς κ ιδίως ανθρώπους που έχουν ειδικές ανάγκες μην παρκάρουμε όπου βρίσκουμε έλεος εγώ σαν οδηγός πρόστιμο να το βάλω σε πάρκινγκ πάρα να ενοχλήσω τον κόσμο.

  2. Για να αναφέρετε Αυτό το άρθρο πρέπει πρώτα να κάνει μία έρευνα για τα πόσα πάρκινγκ διατίθενται στην Κοζάνη και αν επαρκούν για τα αυτοκίνητα της Κοζάνης πάψτε πλέον να κατηγορείτε όλο τον κόσμο τους απλούς πολίτες και ασχοληθείτε και λίγο με το μπάχαλο του δήμου Κοζάνης

    1. Τι σου φταίει ο δημος αν εσύ είσαι κάφρος και δε σε νοιάζουν οι πεζή συμπολίτες σου.
      Μάθε να παρκάρεις και να περπατάς και λίγο μη θες να μπείς και με το αμάξι μέσα στην καφετέρια κάφρε του δρόμου.

  3. ρε παιδια, τα αυτονοητα λεμε τωρα? παρκαρισμα στις διαβασεισ και στους αναπηρους γιατι η κοζανη δεν εχει παρκινγκ????
    ελεος!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.