12 τα νεκρά σκυλιά ο τραγικός απολογισμός από τις φόλες στα Κρεβατάκια Κοζάνης!



Τα 12 έχουν φτάσει τα νεκρά σκυλιά που εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής στην οδό Ξηρολίμνης, από την παιδική χαρά στα Κρεβατάκια Κοζάνης μέχρι και το Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «Αγγίζωο»

Με το αποκρουστικό θέαμα των νεκρών σκύλων από φόλες ήρθε αντιμέτωπος αναγνώστης του KOZANILIFE.GR, το βράδυ της Τρίτης 22 Μαΐου 2018 στην περιοχή Κρεβατάκια , επί της οδού Λευκόβρυσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σκυλιά τα είδε τελευταία φορά το απόγευμα της Τρίτης όπου βρέθηκε, αφού συνήθιζε να τα ταΐζει στην περιοχή. Όπως περιέγραψε στο KOZANILIFE.GR, είχε δεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν λεκτικές επιθέσεις από κατοίκους της περιοχής επειδή τα φρόντιζε και το τελευταίο διάστημα, όπως ο ίδιος μεταφέρει, δέχτηκε καταγγελία από κατοίκους, ότι θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει το παραμικρό, να βοηθήσει προκειμένου να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

17 σχόλια στο άρθρο “12 τα νεκρά σκυλιά ο τραγικός απολογισμός από τις φόλες στα Κρεβατάκια Κοζάνης!

  1. Οχι στις φολες,οχι στα βασανιστηρια ζωων…αλλα…κατι πρεπει να γινει,εμενα χθες στις 9:30 το βραδυ, στην περιοχη του Αγιου Αθανασιου,επι της πλατωνως με Ακροπολεως οδου,με επιτεθηκαν 2 αδεσποτα μεγαλωσωμα σκυλια δαγκωνοντας με στο παπουτσι…. Τι θα μπορουσα εγω αυτην την στιγμη να κανω; αν ηταν στην θεση μου ενα απο τα παιδια μου η οποιο αλλο παιδι,γυναικα η καποιος ηλικιωμενος;…εγω,απλα σας ρωταω κυριε,κυρια που τοσο τα αγαπατε….παρτε τα στον χωρο σας.

    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ

  2. Πολλοί από αυτούς τα αφήνουν και μετά από ένα χρονικό διαστημα λογω τύψεων τα μαζεύουν και τα παίζουν………ούτε στον κτηνίατρο τα παν ούτε στο σπίτι τους τα παίρνουν……..κατά τα άλλα φιλοζωοι……βεβαια και αυτοί με τις φολες είναι ότι χειρότερο……..

  3. Προχθές στην πλατεία Πτολεμαΐδας ένα αδέσποτο επιτέθηκε και δάγκωσε ένα κοριτσάκι κ κατέληξε στο νοσοκομείο κ μετά μου λένε κρίμα είναι τα αδέσποτα συγνώμη αλλά προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή. Όσο για τα αδέσποτα ας τα πάρουν οι φιλόζωοι στα σπίτια τους να τα φροντίσουν κ να μην έχουμε κρούσματα πάρα έγινε το κακό όπου κοιτάξεις αδέσποτα μεγαλόσωμα σκυλιά κ ο κόσμος κ τα παιδιά μας φοβούνται να κυκλοφορούν έλεος δλδ μαζέψτετα επιτέλους εσείς που τα λυπάστε

    1. Κλασική αντίληψη ανθρωπάκου ” ας τα πάρουν οι φιλόζωοι στα σπίτια τους να τα φροντίσουν” . Και τί είμαστε εμείς <> μου να μαζεύουμε όλα αυτά τα αθώα σκυλιά τα οποία η αδερφή σας , ο ξάδερφος σας ,ο γείτονας σας ή ακόμα και εσείς πήρατε για λίγο στο σπίτι σας και επειδή τα βαρέθηκατε τα πετάξατε στο δρόμο ;; Και εκεινα-οπως ήταν φυσικό και επόμενο – πολλαπλασιάστηκαν?

  4. Ειμαι κατά σε οποιαδήποτε μορφή θανάτωσης και σφαγής ζώων. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί που διοικούν εγώ με μόρφωση δημοτικού έχω να προτείνω στον δήμαρχο μας 100 λύσεις για την αντιμετώπιση των αδέσποτων σκυλιών, μας έχει περιορίσει την βόλτα με την οικογένειά μας υπό τον φόβο επίθεσης Αν είναι δυνατόν το 2018 να μιλάμε για τέτοια εξαθλίωση της περιοχής μας . Μια χρόνια ας μην ρίξει ο δήμος 30 000 – 40 000 χιλιάρικα για αυτό το τραγικό έθιμο της απόκριες και να πει ,μια χρόνια θα κάνουμε εκδηλώσεις ο κάθε σύλλογος με λεφτά από την τσέπη του και τα λεφτά να πάνε σε δημιουργία εγκαταστασεων φιλοξενίας αδέσποτων σκυλιών,μιλάμε για τρελό πόσο κάθε χρονο στα κοζανιτικα καραγκιοζιλίκια φτάνει πια φτάνει.

  5. Ντροπή τους !!! Αυτοι οι άνθρωποι απο την στιγμή που μπορούν να προβούν στο να δηλητηριάσουν ενα ζωάκι που στο κάτω κάτω τίποτα δεν μπορεί να τους κανει μπορεί πολύ εύκολα να κανει κακό σε εναν άνθρωπο!!!!!!!!! Αυτοι είναι επικίνδυνοι όχι τα σκυλακια!!! Μακάρι να τον βρούν και να υποστεί τις συνέπειες !!!!!!!

  6. Σε αυτούς που τα βάζουν ψόφος θα το βρουν από αλλού αυτό υπάρχει Θεός….Και εύχομαι να πετύχω κάποιον μια μέρα και την ώρα εκείνη να βγάλω φωτο να τον δώσω να τρέχει και να μην φτάνει….

  7. Ρε εκεί στο Δήμο δώστε λεφτά στα φιλοζωικά να κάνουν τα κουμάντα τους όχι πολλά 40 με 50 χιλιάρικα έτσι για τα πρώτα έξοδα τσάντες, γόβες, σκουλαρίκια, καμιά Κολωνία και αν περισεψουν τίποτα καμία στειρώσης και καμιά τροφή.

  8. Ντροπη και αισχος! Για μια ακομα φορα δειχνουμε το επιπεδο παιδειας μας σαν χωρα…το οποιο ειναι στον πατο τελειως! Ντροπη και στην διοικηση που δεν μπορει να παρει μετρα….ανευθυνοι και ανικανοι…

  9. Πρώτον ,καμμία φόλα σε κανένα ζώο,δεύτερον ο ΔΉΜΟΣ επιτέλους ας αρχίσει στειρώσεις και τρίτον οι εξυπνάδες του τύπου ”ας τα πάρουν οι φιλοζωοι σπίτι τους”να λείπουν !Μεσαιωνας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.