4 νεκρά σκυλιά από φόλες στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη



Με το αποκρουστικό θέαμα των νεκρών σκύλων από φόλες ήρθε αντιμέτωπος αναγνώστης του KOZANILIFE.GR, το βράδυ της Τρίτης 22 Μαΐου 2018 στην περιοχή Κρεβατάκια , επί της οδού Λευκόβρυσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σκυλιά τα είδε τελευταία φορά το απόγευμα της Τρίτης όπου βρέθηκε, αφού συνήθιζε να τα ταΐζει στην περιοχή. Όπως περιέγραψε στο KOZANILIFE.GR, είχε δεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν λεκτικές επιθέσεις από κατοίκους της περιοχής επειδή τα φρόντιζε και το τελευταίο διάστημα, όπως ο ίδιος μεταφέρει, δέχτηκε καταγγελία από κατοίκους, ότι θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ο αριθμός των νεκρών ζώων μέχρι στιγμής ανέρχεται σε 4 άτυχα ζώα, ενώ εντός της ημέρας ο αριθμός αυτός, σίγουρα θα είναι μεγαλύτερος, αφού τα αδέσποτα σκυλιά σε εκείνη την περιοχή ήταν πολλά περισσότερα.

Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει το παραμικρό, να βοηθήσει προκειμένου να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες.

Στις περιπτώσεις κακοποίησης, βασανισμού και θανάτωσης ζώων, ο νόμος είναι τσουχτερός και η πράξη είναι αξιόποινη, που τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

17 σχόλια στο άρθρο “4 νεκρά σκυλιά από φόλες στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΙ?

    1. Ο τρόπος που μιλάς δείχνει το επίπεδό σου ! Αλλά που να κάτσει ένας άνρθωπος με το δικό σου επίπεδο, να σκεφτεί ότι ο λόγος ύπαρξης των αδέσποτων κοπρόσκυλων όπως τα αποκαλείς, είναι 100% ανθρώπινη ευθύνη! ή μήπως να το έλεγα ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ??? που τα παίρνουν και μετά τα βαριούνται και τα παρατάνε ή δε τα στειρώνουν κλπ κλπ κλπ και πάει λέγοντας!!! ε??? μήπως να το ξανασκεφτείς λίγο ??? αλλά μπορείς ?

    2. Ποιος ειναι αυτος που εχασε την ανθρωπια του να την βρεις εσυ? Αφου δεν εχεις συμπονια για τα καημενα ζωακια, δεν θα αγαπας ουτε τους ανθρωπους, δε ντρεπεσε καθολου?

  2. ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.
    Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ(ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ)
    ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.

  3. Θα πάει την κυριακή αυτό το ανθρωπάκι, γιατί για ανθρωπάκι πρόκειται, στην εκκλησία, θα κάνει 3 φορές τον σταυρό του, θα ανάψει και το κεράκι και θα πάρει άφαιση αμαρτιών από τον Θεό του , που τόσο πολύ τιμάει, κι αυτόν και τις 10 εντολές του!!! Αλλά το πράγμα είναι ακόμα σοβαρότερο! μιας και αυτή του την “παιδεία” που κουβαλάει , θα τη μεταβιβάσει και στα παιδιά του …και θα πάει από γεννιά σε γεννιά …και πάει λέγοντας!!!! Εγώ του εύχομαι να πάθει ακριβώς το ίδιο μπας και αφανιστεί το είδος του και ησυχάσει η κοινωνία!!!

  4. Χωριάτες και αμόρφωτοι ,ντροπή σας ζούμε 21 αιώνα ….Να βρεθούν και τιμωρηθούν άμεσα γιατί σκοτώνοντας σκύλο δεν απέχει πολύ από το να σκοτώσει άνθρωπο

    1. Με όλο τον σεβασμό και χωρίς να θέλω να προσβάλω Ούτε τους σκυλοφιλους αλλά ούτε τους συμπολίτες μου που βρίσκονται σε περίεργη θέση βλέποντας να παρελαύνουν τα σκυλιά ελεύθερα ανάμεσα μας με ότι συνεπάγεται αυτο. Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι,το Πάσχα όταν βλέπεις το αρνί σουβλισμενο, γιατί φτιάχνεσαι ψυχολογικά και το διασκεδάζεις , χρόνια προσπαθώ να καταλάβω αυτόν τον παραλογισμό και την υποκρισία σας . Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω φάει ποτέ κρέας από σεβασμό προς τα ζώα. Αλλά σκέψου λίγο αυτό που σου λέω κάτι δεν πάει καλά νομίζω διανοητικά μαζί σας δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς

        1. Αν και δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό που έγραψες , αυτό ρωτάω και εγώ , τον ίδιο θυμό βγάζω εγω όταν βλέπω σουβλισμενο αρνί τον ίδιο θυμό και όταν βλέπω νεκρο σκυλί απο φόλα αυτό δεν μπορώ να καταλάβω με αυτούς που το παίζουν δήθεν νευριασμένοι με τα σκυλιά ενώ με τα άλλα ζωντανά ούτε που τους νοιάζει πώς σφαγιάζονται αλλά όσο φτάνει η νοημοσύνη του καθενός δικαιολογημένη.

    2. Εχεις δικιο αυτοι που κανουν αυτα τα πραγματα ειναι επικινδυνοι και να μπορει να κανουν το ιδιο στους ανθρωπους! Αν διαβασεις λιγο ψυχολογια θα το γνωριζεις

  5. Προβληματισμενη

    - Edit

    Απαντήστε

    Θα προτεινα να ανοιξετε λιγακι το internet και να αναζητήσετε την νομοθεσια περι αδεσποτων αλλα και δεσποζομενων για να μπορειτε να εχετε αποψη για τα δικαιωματα αλλα και τις υποχρεωσεις του πολιτη ως αναφορα τα ζωα συντροφιας, αλλα και τις δυνατότητες που δινει αυτη η περιβοητη νομοθεσια στους δημους να διαχειριστούν κυριως τα αδεσποτα. Δεν θα σας δώσω μασιμενη τροφη, ουτε θα γραψω κατι περισσοτερο απλα διαβαστε την νομοθεσια. Η οποια οπως την εχω αντιληφθεί εγω με την δικη μου νοημοσύνη που ισως καποιοι την θεωρησουν χαμηλη, νομοθετηθηκε απο ακραιους φιλοζωους που στο μυαλο τους εχουν μονο τις αναγκες των ζωων και οχι και των συνανθρωπων τους. Δεν θα μπω στην διαδικασια να πω οτι εχω και εγω ζωο και οτι αγαπαω τα ζωα γενικα και οχι μονο τα σκυλια. Ο κυριος που τα τάιζε μεσα στην κατοικημένη περιοχη, θα πρεπει να αναλογιστει αν τελικα ευθύνεται αυτος για την απαραδεκτη κατασταση που δημιουργήθηκε και θανατωθηκαν τα σκυλια; Δεν θα ηταν καλυτερο ολα αυτα τα αδεσποτα να φορτίζονται σε περιοχες εκτος οριων και κατοικημένων περιοχών, ωστε και οι ανθρωποι να μην κυνδυνευουν και τα ζωα να μην γινονται θυματα τετοιων καταστασεων. Σε καμια περιπτωση δεν επικρωτω μια τετοια πραξη. Εξ αλλου ειναι ιδιαιτερα επικίνδυνη και για τα παιδακια που παιζουν εξω. Μηπως όμως ολη αυτη η αντιπαλότητα των ανθρωπων με τα αδεσποτα οδηγει κάποιους συμπολιτες μας σε ακραιες κινησεις; Και μηπως τελικα αυτοι που προσπαθουν για το καλο τον αδεσποτων,επιτυγχανουν τελειως αντιθετα αποτελεσματα σχετικα με την ανοχη του κοσμου;

  6. Εννοώ πως ο σκύλος δεν είναι τόσο νόστιμος όσο το αρνάκι και το κατσικάκι!Οπως επίσης δεν μπορείς να κάνεις κοκορέτσι ούτε και μαγειρίτσα απο τα εντόσθια του σκύλου!Πόσο πιο απλά να το πώ,Παναγίτσα μου!Αμάν πια με τους βραδυφλεγείς!!!

    1. Αν το ετοίμαζε κανένας κινέζος,ίσως το πετύχαινε και το έφτιαχνε νόστιμο.Τότε θα μπορούσαμε να σουβλίζουμε και σκυλάκια το Αγιο Πάσχα!Αν και το βρίσκω δύσκολο,διότι ο Ελληνας είναι λίγο κομπλεξικός και δύσκολα δοκιμάζει καινούριες γεύσεις!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.