Τι λέει ο εκπαιδευτής σκύλων Γιώργος Σέγκας για το φαινόμενο με τις φόλες αλλά και για τα αδέσποτα στην Κοζάνη



– Αποτροπιασμός για τις φόλες των προηγούμενων ημερών στην Κοζάνη
– Τι λέει ένας ειδικός στην εκπαίδευση σκύλων για τα αδέσποτα και τις φόλες

Δύο ξεχωριστά φαινόμενα, από τη μια οι επιθέσεις των αδέσποτων ζώων και από την άλλη ο απόλυτος αποτροπιασμός με τα νεκρά ζώα από φόλες, με θύτη και θύμα να αντιστρέφονται οι ρόλοι τους μέσα σε έναν φαύλο κύκλο.

Έπειτα από την μεγάλη έκταση που έχει πάρει το συμβάν των 16 νεκρών σκυλιών απο φόλες στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη, το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με τον εκπαιδευτή σκύλων στην Κοζάνη και Πρόεδρο του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts στην Κοζάνη, κ. Γεώργιο Σέγκα.

«Γ. Σέγκας: Από το δηλητήριο, μπορούμε να φτιάξουμε το προφίλ του δράστη. Μπορούμε να πάρουμε δείγμα του δηλητηρίου και από κει να καθορίσουμε αρκετά πράγματα. Από το σάλιο του ζώου ή και από το στομάχι του αν έχουμε δείγμα της φόλας, μπορούμε να προσδιορίσουμε ακόμα και Από πού αγοράστηκε. Ως ένα σημείο μπορούμε να φτιάξουμε το προφίλ του δράστη»

– Από που ξεκινάει το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα κ. Σέγκα; Υπάρχει λύση;

Λύση υπάρχει και την έχω προτείνει. Η ισχύουσα νομοθεσία είναι επαρκής, απλά δεν εφαρμόζεται. Πρωτίστως πρέπει να σταματήσουμε να δημιουργούμε αδέσποτα. Δεν μπορεί ανεξέλεγκτα να έχει ζώο καθένας χωρίς να το έχει στην κυριότητά του. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ελεγκτικούς μηχανισμούς, που θα ελέγχουν ποιος έχει ζώο και θα υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες να έχουν τσιπαρισμένα τα ζώα τους. Είναι υποχρεωτικό από τον νόμο και τώρα που μιλάμε οι ιδιοκτήτες να το κάνουν, απλά δεν εφαρμόζεται. Έπειτα, θα πρέπει να δοθεί μια διορία να δηλώσουν το ζώο τους οι ιδιοκτήτες και από εκεί και μετά οποίος δεν συμμορφωθεί με αυτό, να υπάρξουν πρόστιμα, όπως άλλωστε σε κάθε τι παράνομο.Θα πρέπει να υπάρξει επίσης έλεγχος, σε αυτούς που εγκαταλείπουν ζώα, όπως θα πρέπει να γίνεται έλεγχος και στους κυνηγούς αλλά και στις φιλοζωικές. Δεν μπορεί ο καθένας που έχει φιλοζωικά αισθήματα να περιθάλπει ζώα, δεν είναι αρκετό να αγαπάς τα ζώα, εδώ χρειάζεται ολόκληρη δομή για να γίνει αυτό. Για να λειτουργήσει σωστά χρειάζονται καταρτισμένοι άνθρωποι, εκπαιδευτές, κτηνίατροι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί.

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, σταματάμε τη δημιουργία αδέσποτων ζώων με όσα σας προανέφερα και αμέσως μετά κοιτάζουμε τι κάνουμε με αυτά που ήδη έχουμε. Απαραίτητη επίσης είναι η πρότυπη δημιουργία καταφυγίου και η προώθηση των υιοθεσιών μέσα από τα καταφύγια με κίνητρα, με επιδοτήσεις, όπως συμβαίνει σε τόσες χώρες. Αν εφαρμοστεί ο νόμος που ήδη υπάρχει, δεν θα μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

-Ποιος ευθύνεται που δεν εφαρμόζεται ο νόμος; Τι θέση έχει ο Δήμος σε αυτό;

Πρωτίστως ευθύνεται το κράτος, γιατί ο νόμος υπάρχει και είναι πλήρης, αλλά δεν εφαρμόζεται.Πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί χωρίς χρήματα, όταν ο Δήμος δεν μπορεί να στηρίξει μια τέτοια δαπάνη και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που είναι η Αστυνομία, δεν έχει την βασική δύναμη σε έμψυχο προσωπικό, όπου χρειάζεται για ζητήματα ανθρώπινης φύσης. Επιτέλους, πρέπει να πάψει ο κλεφτοπόλεμος από διάφορες οργανώσεις ενάντια στο Δήμο. Από προσωπική μου γνώση ο Δήμος κάνει πολλά για το θέμα των αδέσποτων που άλλοι δήμοι δεν ασχολούνται καν με το θέμα. Ο Δήμος Κοζάνης, πολεμάει με ότι όπλα και δικαιοδοσίες του δίνει το κράτος. Έχει γίνει τρομερή βελτίωση στις δομές του Δήμου τα τελευταία χρόνια αλλά τα αδέσποτα υπερτερούν, οπότε χωρίς απαρατήρητη επαρκή κρατική βοήθεια δεν είναι δυνατόν να υλοποιούνται τα πάντα.

-Τι κάνουμε σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι κάποιο ζώο έχει φάει φόλα; Ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες που πρέπει να του προσφέρουμε;

Θα πρέπει να διαγνωστεί πρωτίστως σε ποιο επίπεδο είναι το ζώο και του παρασχεθεί φαρμακευτική αγωγή που θα του δώσει ο κτηνίατρος. Πρωτίστως πρέπει να βγει το δηλητήριο. Από το δηλητήριο όπως σας προανέφερα μπορούμε να δούμε τι είδους φόλα είναι και πιστέψτε με, θα μας πει πολλά για τον δράστη.

– Ποια είναι η γνώμη σας για τις επιθέσεις των αδέσποτων ζώων; Μπορούμε να ταΐζουμε αδέσποτα;

Πολλές φορές στο ζώο που έχει δείξει αγάπη κάποιος, το ίδιο ζώο του επιτίθεται και αλλάζει όλη φιλοσοφία του. Τα αδέσποτα ζώα δημιουργούν αγέλες, είναι μια βασική τους ανάγκη αυτό. Με το να ταΐζουμε τα ζώα, δημιουργούμε την εξής διαδικασία στο μυαλό των ζώων, αντιλαμβάνονται ότι το μέρος στο οποίο τρώνε τους ανήκει, οπότε οποιοσδήποτε περάσει από κει που αισθάνονται ότι απειλούνται, είναι φυσικό να του επιτεθούν, θεωρούν ότι υπερασπίζονται το χώρο τους. Το τάισμα των αδέσποτων ζώων είναι παράνομο, σε συγκεκριμένους χώρους, με τη λογική ότι δημιουργεί συνθήκες επίθεσης με αποτέλεσμα πράξεις ποινικών αδικημάτων, την ώρα που απειλούνται ανθρώπινες ζωές.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

111 σχόλια στο άρθρο “Τι λέει ο εκπαιδευτής σκύλων Γιώργος Σέγκας για το φαινόμενο με τις φόλες αλλά και για τα αδέσποτα στην Κοζάνη

  1. Θεωρω οτι ειναι ατυχης η χρηση της λεξης “παρανομο” οσο αφορα το ταισμα των αδεσποτων γιατι στην θεωρια ολοι καλα τα λεμε αλλα στην πραξη σκεφτειτε κ.Σεγκα να μην ταιζοντουσαν και ολα αυτα τα ζωα εξω που θα τα οδηγουσαμε δεδομενου οτι ηδη τα εχουμε πεταξει στον δρομο για να επιβιωσουν.

  2. Κε Σέγκα, το θέμα είναι,ι αν θα πρέπει να έχει κυρώσεις κάποιος όταν λέει ανακρίβειες διαστρεβλώνοντας τον νόμο, όπως εσείς, που λέτε ότι το “ταiσμα των αδέσποτων ζώων είναι παράνομο με την λογική…” Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Αρείου Πάγου 1/13 Αρ. Πρωτ. 1631/08.04.2013 αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά στην σελ. 13 ότι :”.. η παροχή τροφή και νερού σε αδέσποτα ζώα δεν παραβιάζει τις διατάξει του ν.4039/12, είναι μέσα στο πνέυμα του σεβασμού κάθε έμβιας ύπαρξης για δικαίωμα στην ζωή, πρέπει όμως να τηρούνται συνθήκες καθαριότητας, η έλλειψη της οποίας ασφαλώς δημιουργεί ευθύνη”

  3. Κύριε Σέγκα μιας και δηλώνεται ότι οι φιλοζωικες οργανώσεις θα πρέπει να συνεργάζονται με κτηνιατρούς ,εκπαιδευτές κλπ προσφέρετε μήπως την εθελοντική σας εργασία στην φιλοζωική της πόλης σας? Πρώτα οι επαγγελματίες προσφέρουμε στον εθελοντισμό που εθελοντισμός είναι οι φιλοζωικές και έπειτα κρίνουμε .
    Η σίτηση των αδέσποτων ζώων ΔΕΝ είναι παράνομη,αοαράδεκτο να μην γνωρίζεται τον νόμο και απάνθρωπο να θεωρείται ότι τα αδέσποτα ζώα είναι καλύτερο να λιμοκτονούν .Είναι άλλο να μιλάμε για σωωστές συνθήκες υγιεινής και άλλο να λέμε ότι είναι παράνομο να ταίζεις τα αδέσποτα Αφήστε να έχουν γνώμη για τα αδέσποτα οι συνάδελφοι σας που έχουν και την ανάλογη γνώση όσον αφορά τα αδέσποτα,γιατί προσφέρουν την βοήθεια τους σε αυτά τα δύστυχα πλάσματα . Με εκτίμηση Εύη Καλαιτζίδου

  4. Καλήμερα στους αναγνώστες ,καλό είναι πριν σχολιάζουμε να διαβάζουμε όλο το κείμενο και να κατανοούμε τις έννοιες και να μην διαβάζουμε και στεκόμαστε σε ότι θέλουμε ή μας συμφέρει ! Κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείς να ταΐζεις αδέσποτο και ο νόμος το απαγορεύει ,αν και ο νέος νόμος θα διευκρινίζει ότι δεν μπορούμε να ταΐζουμε τα αδέσποτα όπου θέλουμε !
    Στην νομοθεσία μας ανώτερο και πολυτιμότερο αγαθό αναφέρεται η Ανθρώπινη Ζωή , όταν με την πράξη μας να ταΐζουμε κάπου και να δημιουργούμε απειλές για την ανθρώπινη ζωή λόγο επιθετικότητας των σκύλων το η υπόθεση περνάει στο ποινικό κομμάτι και αναζητείτε ο ηθικός αυτουργός ! ΔΕΝ μπορεί ο κόσμος να ζει στην γειτονιά του υπό καθεστώς τρομοκρατίας από επίθεση σκύλου ειδή εσυ ταΐζεις έξω από το σπίτι μου και τα ζώα αρχίζουν να προστατεύουν την περιοχή τους και γίνονται απειλητικά προς τη ζωή .τότε αυτό απαγορεύετε και αν καλεστεί η αστυνομία θα το αποτρέψει όπως αυτό γίνεται !
    Γνωρίζω τη νομοθεσία καλύτερα από όλους σας και στην πράξη όχι από τον καναπέ! ¨οποίος ταΐζει αδέσποτο μπορεί να το ταΐζει έξω από το σπίτι του και να το δεσποσει οχι έξω από τα σπίτια των άλλων και να δημιουργεί πρόβλημα στους αλους ! Να αναλάβουν όλοι την ευθύνη τους απέναντι σε αυτά που ταΐζουν και οχι μονο τα εύκολα , να το πηγαίνουν τακτικά σε γιατρό να το εκπαιδεύσουν κτλ, αυτο σημαίνει φροντίζω αδέσποτο και οχι πετάω οτι μου περισσεύει να φάει και όπου νανε ! Επίσης εύχομαι να μην βρεθείτε ποτέ στη θέση δαγκωμένου από αδέσποτα για να μην αλλάξετε τότε τα λεγόμενά σας ! Ειμαι επαγγελματίας 20 χρόνια και με διατριβή στην συμπεριφορά των σκύλων και αγαπώ τα ΄ζωα πραγματικά και οπως θέλουν αυτα και όχι όπως θέλω εγώ !Ευχαριστώ πολύ ! Σέγκας Γιώργος .

  5. Την προσφορά μου την προσφέρω μονίμως και στα αδέσποτα προσωπικά και στις φιλοζωικές οργανώσεις και τη δέχονται πολόι ,εσεις που τα λέτε αυτά σας κάλεσα όλους εδώ και χρόνια να σας εκπαιδεύσω με επιμορφωτικά σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ και κανένας απο έσας δεν παραβρέθηκε ! Γιατι πολοί απλα εσεις που δεν το ξέρετε, τα ξερετε ΟΛΑ για τα σκυλιά απο τη γεννησή σας χωρίς καμία σπουδή και κανένα επίσημο έγγραφο και δεν δέχεστε εκπαίδευση και μάλιστα δωρεάν επίσης όλος ο κόσμος ξέρει που βρίσκομαι και ποτέ δεν μου χτυπήσατε την πόρτα για βοήθεια !
    Αν ο κάθε δηλωθέν Φιλόζωος έπερνε από ένα στο σπίτι του δε θα είχαμε αδέσποτα αλλά όλο λόγια και λόγια και λόγια !
    Αυτά , ευχαριστώ πολύ και σας περιμένω όλους τους φιλόζωους ιαι Δωρεαν εκπαίδευση !

  6. κυριε σεγκα τα εβαλες με φιλόζωους? την έκατσες!
    πολυ σωστα τα λες!
    πρεπει κάποιος να τους τα πει πως εχουν τα πραματα.
    ολοι αγαπαμε τα ζωα, οχι μονο οι φιλοζωοι.

    1. Ευχαριστώ πολύ , αλλά δεν τα βάζω με τους φιλόζωους και ποτέ δεν τα έβαλα , εκείνοι τα έβαλαν μαζί μου επειδή λέω την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομά τους !
      Άλωστε όπως λέω και παραπάνω πάντα ήμουν και είμαι δίπλα τους έμπρακτα και το ξέρουν και είμαι η δύναμη που τους υποστηρίζει σε δημοσιες αρχές οταν μου το ζητάνε αλλά αυτα τα ξεχάσαμε μαλον !!!!

      1. Κυριε Σσεγκά Είστε ο μόνος επώνυμος και μιλάτε σε ανώνυμους αυτό δεν γίνετε ούτε στην ταγκανίκα τι ξεφτίλα

  7. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΕΓΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΘΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΖΩΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑΕΧΕΙ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΟΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ; ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΠΩ ΤΙ ΚΡΙΜΑ…….

    1. Στην υποθεση με τα ροτβαιλερ μιλαμε για δεσποζομενα ζωα 5-6 στον αριθμο που απο αμελεια αφησαν τον μικρο να τα πλησιασει στο χωρο τους! Ειχαν ακριβως αυτη την αντιδραση που ανεφερε ο κ. Σεγκας.. απο την περιοχη κρεβατακια περναω συχνα κ ποτε δεν μου επιτεθηκαν τα αδεσποτα, μηπως αντι για “ουαα” και” ουστ κοπρε” διωχνοντας τα με κλωτσιες κ πετρες να γινουμε λιγο ανθρωποι και να τα αντιμετωπιζουμε διαφορετικα;;

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ; ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ ΟΥΤΕ ΟΥΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΟΡΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΡΙΣΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΥΣΤ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ;ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙ ΑΜΕΛΕΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Η ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΙΛΩΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;

  8. ”Γνωρίζω τη νομοθεσία καλύτερα από όλους σας και στην πράξη όχι από τον καναπέ! ¨
    ”Γιατι πολοί απλα εσεις που δεν το ξέρετε, τα ξερετε ΟΛΑ για τα σκυλιά απο τη γεννησή σας χωρίς καμία σπουδή και κανένα επίσημο έγγραφο και δεν δέχεστε εκπαίδευση και μάλιστα δωρεάν επίσης όλος ο κόσμος ξέρει που βρίσκομαι και ποτέ δεν μου χτυπήσατε την πόρτα για βοήθεια !” Τι σε εσύ ρε??? ο Θεός???????
    ”Πολλές φορές στο ζώο που έχει δείξει αγάπη κάποιος, το ίδιο ζώο του επιτίθεται και αλλάζει όλη φιλοσοφία του.” Τι λες ρε????? Είμαι εθελοντής 20 χρονιά! και δεν μου έχει τύχει ποτέ μου αυτό. Αναφέρεσαι σε κάτι που πολύ σπάνια γίνεται λες και είναι κανόνας!!!!

    Το κομπλεξ σου αδερφέ δεν υπάρχει. Μας κουνάς το δαχτυλάκι σου ΡΕ Έλληνα Σεζαρ???????????

    1. Σχολια και παρατηρήσεις δέχομαι μόνο επώνυμα όχι απλά Κωνσταντίνος και από άτομα με επίπεδο αναγνωρισμένη διατριβή με σκύλους ! επίσης δέχομαι και από κοντά συνομιλία ! Ευχαριστώ πολύ αλλά μάλλον δε με γνωρίζεται ! Γνωριζεται μόνο τη σαλάτα Seazar.

      1. Απο τα σχόλια που έχεις κάνει, δεν νομίζω να ήθελα να σε γνωρίσω. Εσύ μας γνωρίζεις και έχεις άποψη για όλους????Το κομπλεξ που έχεις σαν άνθρωπος, και το μίσος που βγάζεις, ξεπερνά κάθε πτυχίο και γνώση που έχεις. Σε όλα σου τα σχόλια μας λες ποιος είσαι, τι είσαι, ότι εσύ γνορίζεις καλύτερα απο όλους. Κάτσε και λίγο την μπάλα ρε μεγάλε. Και απο κοντά τι??? Να βρεθούμε ρε, κανένα πρόβλημα…. τι θα με κάνεις??? το να έχεις @@@@@ δεν είναι μονοπώλιο. Ποιο πολύ μοιάζεις της σαλάτας Σεζαρ, παρά του γνωστού Σέζαρ Millan.

    2. Στην περιοχή του Lidl..Εκεί λοιπόν χωρίς να κάνω οτιδήποτε και απλώς πήγαινα για ψωνια με την κορη μου 5 χρονών.. μας επιτέθηκαν μια αγελη σκυλων γιατί καθε βράδυ απο δήθεν φιλόζωος τα ταΐζουν ακριβώς εκει σε κατοικημενη περιοχή με αποτέλεσμα να εχει κρεμαστεί η κορη μου πανω μου και να εχει πάθει ψυχολογικά και το μισο LIDL να εχει βγει να μας βοηθήσει κυνηγώντας τα σκυλιά..Έχει γραφτεί άρθρο στο Konani Life για το συμβάν και εχουν πέσει μηνύσεις στους ανθρώπους που τα ταΐζουν κάθε βράδυ εκει…Μακαρι κανένας πατέρας και καμια μανα να μην ζήσουν αυτα που έζησα για την αμελεια και ανευθυνότητα καποιον φιλοζωων που μας ειπαν κατα μουτρα οτι εχουν μεγαλύτερη αξια η ζωη τους απο τη δική μας…ο κόσμος αγανακτησε!!!! Μια χαρα τα λέει ο Κύριος Σεγκας που ησουν εσυ οταν θελησε να κανει δωρεάν σεμιναρια σε ολους τους δήθεν φιλόζωος οι οποίοι κανείς δεν πάτησε πόδι ποτε αλλα 20 χρονια εθελοντής φαινεται σας εκανε ισάξιος με καποιον που το σπουδασε βρισκεται και εργαζεται στο χωρο αυτο 20 Χρόνια και επειδή μιλάτε χωρίς να ξέρατε όλοι γνωρίζουν για τη φιλοζωικη δραση του Κυρίου Σεγκα ο οποίος έχει προσφέρει πολλα στην κοινότητα του…και κατι τελευταίο γιατί είστε υποκριτές η λέξη είναι ΦΙΛΌΖΩΟΙ οχι φιλο αδέσποτων οχι φιλο καθαρόαιμα και φιλο σκυλων.. ΦΙΛΌΖΩΟΙ αγαπάμε ολα τα ζωα το ιδιο ασχετως αν είναι καθαρόαιμα η ημιαιμα και γενικος ολα τα ΖΩΑ …τα βαζετε με ανθρωπους που προτιμούν καθαρόαιμα γτ?? Αφου είστε φιλόζωοι και είστε και τοσοι πολλοι παρτε ο καθενας ενα σπιτι σας να δειτε για το ποτε θα αδειασουν οι δρομοι απο σκυλια και επιθέσεις..μονο ξερετε να κρινετε και να ταΐζετε οπου να ναι θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωη πολιτων γτ εχετε το συνδρομο ανωτερότητας και πιστεύετε οτι κατι κανετε για την κοινωνια ενω απο την αμελεια σας βάζετε σε κινδυνο ανθρωπινες ζωες γτ χωρις να σπουδασετε το συγκεκριμένο αντικείμενο θεωρείτε τον εαυτο σας ιδιο και ανωτερο απο εκεινον που πραγματικα σωζει ζωες αδέσποτων και μαθαινει στον κοσμο πως να ζει σε αρμονία με τα αδεσποτα και αντίστροφα…Βέβαια θα τα γνωριζατε αυτά αν είχατε μπει στο κοπο να ερθετε σε κάποιο σεμινάριο το οποίο ηταν άκρως επιμορφωτικό ..
      Και σας ξανα λεω η λεξη είναι ΦΙΛΌΖΩΟΙ…κρεας τρώτε?? Έχετε πάει ποτέ σε σφαγείο?? Οπως δακρύζει ενα σκυλί το ιδιο δακρύζει ενα ελάφι ενα προβατάκι ενα αρνάκι…πως εσεις οι φιλόζωοι τρωτε κρεας και κρινετε ολον το υπόλοιπο κόσμο…η υποκρισία στο μεγαλείο και αντι ο καθένας να κοιτάξει τον εαυτο του και πως να διορθωθεί καθοσαστε και κρίνετε τους άλλους γτ εσείς τα ξερετε ΟΛΑ!!

      1. Κύριε Σέγκα το να μπέιτε στην διαδικασία να ανεβάζετε σχόλια με διαφορετικά ονόματα λέει πολλά. Πάλι μιλάτε για τον εαυτό σας???? Τόσο νάρκισσος είσαι ρε @@@@@????
        ”Μια χαρα τα λέει ο Κύριος Σεγκας που ησουν εσυ οταν θελησε να κανει δωρεάν σεμιναρια σε ολους τους δήθεν φιλόζωος οι οποίοι κανείς δεν πάτησε πόδι ποτε αλλα 20 χρονια εθελοντής φαινεται σας εκανε ισάξιος με καποιον που το σπουδασε βρισκεται και εργαζεται στο χωρο αυτο 20”
        ”Χρόνια και επειδή μιλάτε χωρίς να ξέρατε όλοι γνωρίζουν για τη φιλοζωικη δραση του Κυρίου Σεγκα ο οποίος έχει προσφέρει πολλα στην κοινότητα του…”
        ”Βέβαια θα τα γνωριζατε αυτά αν είχατε μπει στο κοπο να ερθετε σε κάποιο σεμινάριο το οποίο ηταν άκρως επιμορφωτικό ..”

        ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ.
        ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ KOZANILIFE ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ, ΝΑΡΚΙΣΣΟ, ΑΛΑΖΩΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
        ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ…

        1. Συγνώμη αλλά με λενε Κωνσταντίνα και δεν είμαι ο Κυριος Σεγκας..Είμαι κάτοικος Κοζάνης και συγκεκριμένα απο την περιοχή μεταξυ κρεβατάκια και Lidl..Είμαστε εκτός σχέδιο πόλεως και δεν υπάρχει ακριβως διευθυνση…Είναι πολύ λυπηρό να θεωρείτε εγώ και ο κυριος Σεγκας είμαστε το ιδιο άτομο και οτι εκείνος χρησιμοποιει ψευτικο προφίλ….πως φαίνεται πως δεν τον γνωρίζετε προσωπικα και λετε ενα σωρο βλακειες..γτ αν τον γνωρίζατε προσωπικα θα ξέρατε δεν είναι άτομο που κρυβεται πισω απο μια οθονη με ψευτικα προφίλ..οτι εχει να πει το λέει στα ισα ντομπρα κσι μαλιστα σας προσκαλεσε όλους να πατε απο κοντα να συζητήσετε..Αλλά εσείς είστε πειρατές του ίντερνετ που κρύβεστε πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολόγιο και κάνετε trolling και θεωρείτε οτι τα αποφάγια σας έκανε τη διαφορά στην κοινωνία …εγω ειμαι η γυναικα που της επιτέθηκαν με το κοριτσακι μου 5 χρονων ..εγινε το 2017 και αν μπειτε και το πληκτροληστε στο Google στο Κοζανη Life θα βρειτε και το ανάλογο άρθρο..μηπως νομίζετε οτι η μηνύσεις στην αστυνομική διεύθυνση είναι ψεύτικες?? Προσωπικά γνωρίζω τον Κυριο Σεγκα γτ χαρη σε εκεινον η κορη μου ξεπέρασε τους φοβους που ειχε με τα σκυλια ύστερα απο το συμβαν …χωριά τη φιλοζωικη του δραση επίσης βοηθάει παιδιά με ειδικές ανάγκες μη κερδοσκοπικα με animal assisted therapy…πειτε μου εσείς λοιπόν ακριβώς που προσφέρετε στην κοινωνία εκτος απο το να κακολογειτε κοσμο που δεν γνωριζετε…Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο απο άνθρωπο με άγνοια…

  9. Κύριε Σέγκα προσωπικά δεν ξέχασα τίποτε γιατί είμαι στην Θεσσαλονίκη και έχωτ ην χαρά να εκπαιδεύομαι αλλά και να συνεργάζεται μαζί μας εθελοντικά ένας εξαιρετικός άνθρωπος και εμπειρότατος εκπαιδευτής ο κος Αργύρης Γέρου,ο μόνος που δέχτηκε να αναλάβει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΆ διευκρίζω τα 8 ροτ της Κοζάνης που θανατώθηκαν τελικά με παράνομες διαδικασίες .Σας παραπέμπω λοιπόν στην τότε συνεντεύξη του κου Γέρου που με υπευθυνότητα αλλά και με σεβασμό στα ζώα ανέλυσε γιατί ένα ζώο γίνεται επιθετικό.Μην βάζετε ταμπέλες στους ανθρώποους ,φιλοζωοι κλπ ,υπάρχουν άθρωποι που απλώς αγαπούν και προστατεύουν την όπια μορφή ζωής είτε πετάει,είτε κολυμπάει,είτε έχει 4 πόδια ,είτε έχει 2 και ειδικά όταν αυτές οι ζωές είναι λιγότερο ευνοημένες και πιο αδύναμες να προστατευτούν .Και θα σας παραπέμψω και πάλι στον νόμο γιατί πουθενά δεν αναφέρεται ότι επιτρέπεται να ταίζουμε μόνο έξω απόντην πόρτα μας,αναφέρεται ότι πρέπει να τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ απέναντι σε ένα τέτοιο έγκλημα να μας ρωτάτε τι θα κάναμε αν μας δάγκωνε και εμάς ένα ζώο,εννοείται πως μας έχουν δαγκώσει αν και μας “δαγκώνουν” χειρότερα οι άνθρωποι και να μιλάμε για το αν έχουμε την ανθρωπιά να ταίζουμε ένα πλάσμα που πεινάει .Δεν φταέι το ταισμα για τις αγέλες ,αγέλες υπάρχουν και στις ερημιές που δεν ταίζει κανείς και επίσης σχεδόν στο συνολο τους τα ζωα με ελάχιστες εξαιρέσεις δαγκώνουν όταν κακοποιηθούν ή προκληθούν .Προσπαθείσε να αλλάξετε την νοοτροπία των αθρώπων ,να μάθουν πχ ότι οι μαγκούρα εί8ναι για να περπατάμε όχι για να απειλούμαι και αφηστε τα δύστυχα αδέσποτα να έχουν ένα κομάτι ψωμί .
    Φιλικά
    Εύη Καλαιτζίδου
    Noiazomai φιλοζωική οργάνωση Θεσ/νίκης

    1. Πολύ καλά τα λέτε , δυστυχώς τις ταμπέλες δεν τις βάζω εγώ ,οι φιλόζωοι τις βάζουν γιατί θεωρούν μόνο τον εαυτό τους φιλόζωους και κανέναν άλλο ειδικά τους εκπαιδευτές ! Παρά ολα αυτα άλλα λέει το κειμενό μου και ο καθένας πετάγεται και λέει οτι θέλει δημιουργόντας μη άσχετες συζητήσεις !
      ¨οσο για τα ροτβάηλερ μη το πολυ ψάχνεται γιατί αν υπάρχει κάποιος που ειδε εξαρχής σκυλια και ιδιοκτητες ειμουν εγω στη υπόθεση και είδα τι εγινε και πως. Ροτβάηλερ έχω και εγώ και γνωρίζω καλά ποιος και τι φταιει αλλά ας το αφήσουμε . Ευχαριστώ πολύ !

    2. Μπράβο σου Εύη!!!!!! Η απλή λογική για κάποιους είναι πολυτέλεια!
      Αναφέρεται σε σπάνια περιστατικά λες και γίνονται σε καθημερινή βάση! Σκεφτείται κόμα να μην αγαπούσε τα ζώα τι θα μας έλεγε.

    3. Επίσης ξαναδιαβάστε το κείμενό μου τι λέω για το τάισμα γιατι μαλον δε καταλάβατε ,οσο για τη δημιουργία αγγελων ρωτήστε τον Κ Γερου να σας τα εξηγήσει καλύτερα γιατι μάλον δεν έχετε καταλάβει καλά ! Ευχαριστώ.

  10. Κε Σέγκα, σας έχω απαντήσει επωνύμως… Συνεπώς, μπορείτε να βρείτε στοιχεία για εμένα ο οποίος μονον φιλόζωος του καναπέ δεν είμαι. Διάβασα όλο το κείμενό σας. Διακρίνω επίσης επιθετικότητα στα γραφομένα σας. Ακόμη η γνώση των νόμων δεν διαχωρίζεται σε γνώση των νόμων του καναπέ όπως αναφέρετε και σε γνώση πεζοδρομίου..Οι Εισαγγελείς τότε δεν θα γνώριζαν τους νόμους…. Επίσης, η Ελληνική γλώσσα δεν επιδέχεται “ερμηνείες” όπως αυτήν την οποία επιδιώκετε! Παράνομο κε Σέγκα είναι κάτι με βάση τον νόμο, και όχι όπως εσείς θέλετε να το ερμηνεύσετε. . Μιλάτε για παρανομία κε Σέγκα.. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, και μονάχα το περιορισμένο του λεξιλογίου σας εφόσον χρησιμοποιείτε αυτήν την λέξη για να ερμηνεύσετε κάτι άλλο…..αποδεικνύει πράγματα…. και προθέσεις….. Η εγκύκλιος σαφέστατα μιλάει για συνθήκες καθαριότητας Άρα μην λέτε “πετάει ότι του αρέσει”. Ο νόμος κε Σέγκα τον οποίον επικαλείστε και φένεται από αυτό και μόνον ότι δεν τον γνωρίζεται κάν δεν αναφέρει πουθενά ότι δεν μπορώ να ταϊζω ζώο έξω από το σπίτι σας, δηλ έξω από την ρυμοτομική γραμμή του οικοπέδου σας όπου είναι δημόσιος χώρος αρκεί να τηρώ τις συνθήκες καθαριότητας. Μήπως δεν μπορώ να παρκάρω και το αυτοκίνητό μου έξω από το σπίτι σας; Το τι θα λέει ο νέος νόμος αφήστε να το δούμε πρώτα. Ή μήπως είσαστε εσείς ο νομοθέτης; Επιπλέον από τα γραφόμενά σας αμφιβάλω ευθέως για τις εκπαιδευτικές σας γνώσεις… και πολύ περισσότερο για τα φιλοζωίκά σας αισθήματα…. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι απαραίτητο κάποιο ζώο να θεωρεί τον χώρο δικό του απλά και μόνον από το τάισμα. Υπάρχουν αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα που πηγαίνουν σε άλλους χώρους και τρώνε ενώ έχουν άλλους χώρους ως μόνιμους χώρους διαβίωσης που υπερασπίζονται. Τα αδέσποτα είναι συνήθως πλήρως κοινωνικοποιημένα και δεν επιτίθενται χωρίς λόγο, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Ακόμη, δεν μπορεί να είναι εκπαιδευτής ζώων ένα άνθρωπος που διακατέχεται από το παλιό φιλοσοφικό σύστημα του ανθρωποκεντρισμού. Και επειδή μιλάτε για διατριβή πάνω στην συμπεριφορά των ζώων, δηλ πάνω στο νέο σχετικά κλάδο των συμπεριφοριστών των ζώων και καθώς οι διατριβές είναι δημόσιες, πες τες μας σας παρακαλώ πολύ σε ποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα ή σχολή την κάνατε για να την βρούμε και να την διαβάσουμε.
    Με εκτίμηση Πάνος Καφφές.

  11. Κε Σέγκα, σας έχω απαντήσει επωνύμως… Συνεπώς, μπορείτε να βρείτε στοιχεία για εμένα ο οποίος μονον φιλόζωος του καναπέ δεν είμαι. Διάβασα όλο το κείμενό σας. Διακρίνω επίσης επιθετικότητα στα γραφομένα σας. Ακόμη, η γνώση των νόμων δεν διαχωρίζεται σε γνώση των νόμων του καναπέ όπως αναφέρετε και σε γνώση πεζοδρομίου.. Οι Εισαγγελείς τότε δεν θα γνώριζαν τους νόμους…. Επίσης, η Ελληνική γλώσσα δεν επιδέχεται “ερμηνείες” όπως αυτήν την οποία επιδιώκετε! Παράνομο κε Σέγκα είναι κάτι με βάση τον νόμο, και όχι όπως εσείς θέλετε να το ερμηνεύσετε. . Μιλάτε για παρανομία κε Σέγκα.. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, και μονάχα το περιορισμένο του λεξιλογίου σας, εφόσον χρησιμοποιείτε αυτήν την λέξη για να ερμηνεύσετε κάτι άλλο…..αποδεικνύει πράγματα…. και προθέσεις….. Η εγκύκλιος σαφέστατα μιλάει για συνθήκες καθαριότητας Άρα μην λέτε “πετάει ότι του αρέσει”. Ο νόμος κε Σέγκα τον οποίον επικαλείστε και φένεται, από αυτό και μόνον ότι δεν τον γνωρίζεται κάν, δεν αναφέρει πουθενά ότι δεν μπορώ να ταϊζω ζώο έξω από το σπίτι σας, δηλ έξω από την ρυμοτομική γραμμή του οικοπέδου σας, όπου είναι δημόσιος χώρος αρκεί να τηρώ τις συνθήκες καθαριότητας. Μήπως δεν μπορώ να παρκάρω και το αυτοκίνητό μου έξω από το σπίτι σας; Το τι θα λέει ο νέος νόμος αφήστε να το δούμε πρώτα. Ή μήπως είσαστε εσείς ο νομοθέτης; Επιπλέον από τα γραφόμενά σας αμφιβάλω ευθέως για τις εκπαιδευτικές σας γνώσεις… και πολύ περισσότερο για τα φιλοζωίκά σας αισθήματα…. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι απαραίτητο κάποιο ζώο να θεωρεί τον χώρο δικό του απλά και μόνον από το τάισμα. Υπάρχουν αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα που πηγαίνουν σε άλλους χώρους και τρώνε ενώ έχουν άλλους χώρους ως μόνιμους χώρους διαβίωσης που υπερασπίζονται. Ακόμη, δεν μπορεί να είναι εκπαιδευτής ζώων ένα άνθρωπος που διακατέχεται από το παλιό φιλοσοφικό σύστημα του ανθρωποκεντρισμού. Και επειδή μιλάτε για διατριβή πάνω στην συμπεριφορά των ζώων, δηλ πάνω στο νέο σχετικά κλάδο των συμπεριφοριστών των ζώων και καθώς οι διατριβές είναι δημόσιες, πες τες μας σας παρακαλώ πολύ σε ποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα ή σχολή την κάνατε για να την βρούμε και να την διαβάσουμε.
    Με εκτίμηση Πάνος Καφφές.

  12. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει εμφανιστεί εδώ και ώρα ένα σχόλιο μου..
    Κε Σέγκα προφανώς από τα γραφόμενά σας, επειδή είμαι 32 χρόνια εθελοντής αμφιβάλω πλήρως για τις εκπαιδευτικές σας γνώσεις και ικανότητες και αυτά περί επιθέσεως που λέτε. Επιπλέον καθώς έχετε κάνει διατριβή πάνω στην νέα ειδικότητα των συμπεριφοριστών των ΄ζωων, προφανώς των σκύλων όπως λέτε και επειδή οι διατριβές είναι δημόσιες, παρακαλώ πολύ, πείτε μας σε ποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα ή σχολή την κάνατε για να την βρούμε και να την διαβάσουμε. Και για να μιλήσουμε έξω από τα δόντια κε Σέγκα. πολύ απλά καλλιεργείτε κλίμα εναντίον των αδεσπότων επικαλλουμενος την ιδιότητά σας.

    1. Κλ’ιμα κόντρας και ενεντίωσεις καλλιεργείτε όλοι εσεις απέναντύ μου ,’οσο για τις γνώσεις μου αφήστε να το κρίνει κανένας ανώτερός μου και αν μπορείτε παρακαλώ έλατε να παρετε το σκύλο μου με τις γνωσεις σας και την αγάπη σας γιατι δαγκωνει όπως και τα σκυλιά πολών αλλων ιδικτητων που ηρθαν σε εμένα γιατι τους δάγκωσαν ! Καλη σας μέρα , όποιος έχει μύγα μυγιάζεται αυτό ξερω εγώ ! τουλάχιστον αν με γνωρίζατε λιγακι θα λέγατε αλλα ,τελος πάντος όλες οι απόψεις είναι σεβαστες !

    2. Ασχοληθείτε με την δουλεία σας και αφήστε τις μαγκιές και αν θέλετε κάτι ξέρετε που είμαι και ελάτε να δείτε οτιδήποτε !
      Και έχουμε και δουλειες δεν ειμαστε στο ιντερνετ όλη μερα !

  13. Εδώ τελειώνει η συζήτησή μου γιατί εργάζομαι όλη μέρα και ενα μερος μη κερδοσκοπικά , ο κόσμος βλέπει διαβάζει και κρίνει ! Ευχαριστώ πολύ για τα αρνητικά και θετικά σχόλια !

    1. Ο κόσμος διάβασε και απο ότι βλέπεις απο τα σχόλια σε εκρίναν όχι και τόσο καλά! Αλλά εσύ στο κόσμο σου.. Επειδή ο άλλος σε ρώτησε που έχεις σπουδάσει όλα αυτά που μας έπρηξες (στην κυριολεξία όμως) , του λές να αφησει τις μαγκιές..ότι να νε…Έχεις θέμα με τα νεύρα σου, με την κριτική και πάνω απο όλα με τον εαυτό σου. Ανθρωπος που δεν σταματά να μιλά για τον εαυτό και να μειώνει τους άλλους, τι να τον κάνεις. Πρώτα δες τα ψυχολογικά προβλήματα που έχεις και μετά ασχολήσου με τα ζώα και όλους εμάς τους άσχετους.
      Βάζεις φώτο, αγκαλιά με σκυλιά, και στο κείμενο σου το μόνο που κάνεις , καλλιεργείς κλίμα εναντίον των αδεσπότων επικαλλουμενος την ιδιότητά σας.

  14. Είσαστε επιεικώς απαράδεκτος κε Σέγκα, προφανώς όταν αναφέρεστε σε εμένα διότι δεν σας “πούλησα” καμία μαγκιά και δεν χρησιμοποίησα πουθενά την αργκώ όπως κάνετε τώρα εσείς. Το ύφος σας και μόνον αποδεικνύει τι άνθρωπος είσαστε και ποιος είναι ο σκοπός σας και χαίρομαι που “ξεσκεπαστήκατε” από μόνος σας. Και μονάχα την λέξη “ιδιοκτήτης” που χρησιμοποιείται για τα ζώα αποδεικνύει πόσο πίσω είσαστε “εκπαιδευτικά”
    Προφανώς δεν έχετε καμία διατριβή, (προσέξτε επικαλείστε δηλ ότι έχετε διδακτορικό και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και ποινικές κυρώσεις). Εφόσον επικαλείστε διατριβή και μάλιστα δημόσια είσαστε υποχρεωμένος να μας πείτε σε ποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα την έχετε κάνει κε Σέγκα. Διαφορετικά είσαστε ένα απλός τσαρλατάνος και τίποτα περισσότερο, ημιμαθής.
    Η δική μου Διπλωματική εργασία κε Σέγκα πάνω στο δικό μου αντικείμενο έχει και τίτλο και είναι κατατεθειμένη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μπορείτε να την βρείτε στην βιβλιοθήκη του. “Τεχνοπόλεις Εκσυγχρονισμός της Βιομηχανίας και Τοπική Ανάπτυξη. Η δημιουργία Τεχνόπολης στην Θεσσαλία” Αθήνα 1997. Η δική σας που είναι κε ΣΕΓΚΑ; Τα πτυχία μου είναι από το Πανεπιστήμιο Αθηνών κα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
    τα δικά σας κε Διδάκτορα για να κατέβω στην γλω΄σσα του επιπέδου σας που είναι;
    Σταματείστε να παραπληροφορείτε τον Κόσμο κε Σέγκα.
    Πάνος Καφφές
    Οκονομολόγος Μsc.
    Ενεργός Φιλόζωος

  15. Kωστής Γεωργίου

    - Edit

    Απαντήστε

    Άλλος ένας που δηλώνει πως έχει διατριβή στους σκύλους, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει περάσει ούτε έξω από το πανεπιστήμιο και προφανέστατα ούτε που ξέρει τι σημαίνει διατριβή. Ότι δηλώσεις είσαι σε αυτή τη χώρα, για ακόμα μια φορά…

  16. Βλέπω πως προστέθηκαν κι άλλα στο αρχικό κείμενο μετά την κατακραυγή. Έλα όμως που έχω screenshot από το αρχικό κείμενο…

  17. Παράνομοι είναι οι εκπαιδευτές που δεν έχουν κανει έναρξη επαγγέλματος στην εφορία, παίρνουν όλα τα λεφτά μαύρα και δεν έχουν αδειοδοτηθεί από την διεύθυνση κτηνιατρικής

  18. Κε Σέγκα. Έπειδή αναφέρεστε σε εμένα, καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείτε την λέξη μαγκιές διότι, εγώ μιλάω με επιχειρήματα και δεν χρησιμοποιώ την αργκώ καθώς το λεξιλόγιό μου είναι σαφέστατα πλουσιότερο από το δικό σας.
    “Ξεσκεπάζεστε” από μόνος σας κε Σέγκα καθώς χάνετε την ψυχραιμία σας.
    Παρακαλώ πολύ να μας πείτε που κάνατε την διατριβή σας, πότε και με ποιόν επιβλέπων καθηγητή και που είναι κατατεθειμένη η δήμοσια διατριβή σας; Διαφορετικά είσαστε ένας απλός τσαρλατάνος κε Σέγκα για να μιλήσουμε στην γλώσσα σας κε Σέγκα! Επίσης καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι αν επικαλείστε κάτι δημόσια το οποίον δεν έχετε, για επαγγελματικούς λόγους είναι δυνατόν να υποστείτε τις νομίμες ποινικές κυρώσεις.

  19. Κε Σέγκα Φιλόζωο;ς σημαίνιει Φίλος της Ζωής και Φίλο της Ζωής σε κάνουν οι πράξεις σου απέναντι σε όλες τις μορφές ζωής ,από τις πράξεις μας κρινόμαστε και δεν δέχομαι την ταμπέλα του ζωόφιλου όπως κατά κόρον χρησιμοποιείται καλύτερος ,Άνθρωπος προσπαθώ να γίνω .Όσο για τα 8 ροτ δεν μπορώ να το αφήσω,8 ζωούλες χάθηκαν παράνομα πληρώνοντας τα ανθρώπινα λάθη και θα αγωνίζομαι ως το τέλος της ζωή μου για κάθε αθώο θύμα ασχέτως του πόσα πόδια έχει γιατί για κάθε πλάσμα η ζωή του είναι μοναδική και πολύτιμη

  20. Δεν βλέπω το τελευταίο μου σχόλιο.
    Πείτε μας κε Σέγκα που, πότε, με ποιόν επιβλέπων καθηγητή και σε ποια βιβλιοθήκη ανώτερου εκπαιδευτικού ιδρύματος είναι κατατεθειμένη η διατριβή σας.
    Διαφορετικά είσαστε ένα απλός ημιμαθής τσαρλατάνος για να μιλήσουμε στην γλώσσα σας κε Σέγκα

    1. Γιώργος Σεγκας.

      - Edit

      Απαντήστε

      Κύριε Καφε, θα είναι το τελευταίο σχόλιό μου, όντως είστε πολύ καλός και σε πολυσπουδασμενος οικονομολόγος και δεν μπορώ να το αμφισβητήσω ακόμα και αν δεν σας ξέρω, μας παραθέστε και ολα τα πτυχία σας κτλ, είστε άξιος οικονομολόγος και σας συγχαίρω, αλλά δεν είδα ουτε ένα πτυχίο, δίπλωμα που να αφορά σκύλους, επόμενος Αξιους σεβαστός οικονομολόγος και τσαρλατάνος άσχετος σε οτι αφορά σκύλους όπως με από καλέσατε είστε εσείς με ΜΗΔΕΝ διπλώματα στους σκύλους, ενας απατεώνας είστε που ασχολείστε οπως νομίζει αυτός νε τους σκύλους. Καντε καμια φορολογική δήλωση καλύτερα και αφήστε αυτά για κανέναν επαγγελματία! Οποτε θες έλα να δείς τα διπλώματα αλλά νάχεις χρόνο γιατι στα 20 χρόνια ασχολιας εχω πανω απο 70!

  21. Κάποιος Κτηνίατρος

    - Edit

    Απαντήστε

    “Το τάισμα των αδέσποτων ζώων είναι παράνομο, σε συγκεκριμένους χώρους, με τη λογική ότι δημιουργεί συνθήκες επίθεσης με αποτέλεσμα πράξεις ποινικών αδικημάτων, την ώρα που απειλούνται ανθρώπινες ζωές.”

    Ποτέ το κανένα τάισμα δεν δημιουργεί τέτοιες συνθήκες που λέτε. Η επιθετικότητα, οι ορμόνες, οι μυρωδιές, ο περιβάλλον χώρος μπορεί να οδηγήσει σε επίθεση της αγέλης.
    Η οποία δε – δημιουργία της αγέλης- προκαλείται απο πεινασμένα ζώα, τα οποία προβαίνουν στη δημιουργία αγέλης . Γενικά τα σκυλιά που είναι αδέσποτα δεν είναι επιθετικά εκ φύσεως. Το δε στόμα το χρησιμοποιούν πολλές δε φορές ως αφή.

    Για το φαγητό έχετε ως προς το ημιση δίκιο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ταίζονται τα αδέσποτα, αυτό που πρέπει να αλλάζει είναι ξεκάθαρα ο τόπος σε μία λογική ακτίνα- και αυτό μόνο σε αγέλες με πολλά αρσενικα. Οχι ομως να μην τα ταιζουμε- ατυχής η φράση

    1. Κάποιος Κτηνίατρος

      - Edit

      Απαντήστε

      ατυχής οπως έγραψα η φράση και παρεξηγήθηκε αλλά μακάρι να είχαμε και άλλους σαν εσας να βοηθούν τις ψυχές αυτές
      ευχαριστώ

    2. Γιώργος Σεγκας

      - Edit

      Απαντήστε

      Συγνώμη, Μπορείτε να μου πείτε εσείς και ολοι οι άλλοι που ειπα εγω να μην ταιζουμε? Ετσι σκέτο χωρις να ειναι μεσα σε φράση που αλαζει το νόημα, γιατί εγω δεν το βλέπω αυτό ? Μου φένεται ο καθένας λεει οτι θέλει εδω ερμηνεύοντας τα πράγματα οπως νομίζει η οπως ξέρει αυτός. Που ειπα εγω να μην ταϊζει παρακαλω!

  22. Βγαλατε συμπέρασμα οτι ολοι ειμαστε φιλοζωοι του καναπε, μονο εσεις δλδ ειστε ενεργος φιλοζωος και χρονια τωρα, μαλιστα.

  23. Γιώργος Σεγκας

    - Edit

    Απαντήστε

    Ας μας πεί κάποιος τίς αιτίες επιθετικότητας μίας και έχετε όλοι γνώσεις, 13 οι βασικές είναι για να βοηθήσω! Και μετά αφού απαντήσετε ξανά διαβάστε οτι γράφετε!
    Να δούμε πόσα γνωρίζεται εν τέλη για την αγγέλη και την επιθετικότητα και μετά βλέπουμε απο που πηγάζει η επιθετικότητα. .εσείς που σπουδασατε γιατι εγω δε ξερω.

  24. Γιώργος Σεγκας.

    - Edit

    Απαντήστε

    Εντωμεταξύ ολόκληρο κείμενο με θέματα μάλον συμφωνείτε, το τάισμα σας πείραξε όλους και τοτε ειναι ο κακός! Συνενοηνενοι είσαστε? Πηγαίντε και τάισε εξω απο σχολείο παιδικό σταθμό κτλ και πάρτε τηλ την αστυνομία, να δούμε αν θα σας σταματήσει η αστυνομία η θα σας αφήσει να ταιζεται αφου επιτρέπεται εκεί. Μεχρι η επανατοποθέτηση του αδεσποτου απαγορεύεται σε συγκεκριμένους χώρους.

  25. Γιώργος Σεγκας

    - Edit

    Απαντήστε

    Και κάποιος από εσάς που τα γνωρίζετε ολα και κρίνεται ας σταματήσει ο ίδιος τα αδέσποτα και να δώσει λύση άμεσα . Και οταν διαβάζεται κάτι να καταλαβενετε τι λέει.

  26. Αλεξάνδρα Δημοπούλου

    - Edit

    Απαντήστε

    Κε Σέγκα, τα όσα γράφετε εκτός του ότι είναι λανθασμένα (σας έχουν ήδη απαντήσει ικανοποιητικά οι υπόλοιποι παραπάνω), είναι μια προτροπή για συμπεριφορές που δείχνουν τουλάχιστον μικροψυχία.
    Πέραν του ότι εμφανώς διαστρεβλώνετε το νόμο, μόνο που δεν προτείνετε τη δημιουργία πολυεθνικής πρώτα, για να μπορούν κάποιοι να δράσουν εθελοντικά και να προσφέρουν στοιχειώδη βοήθεια σε δυστυχισμένα και ταλαιπωρημένα πλάσματα έπειτα. Όσοι δε, έχουν δράσει και δρουν εθελοντικά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά που γράφετε περί συμπεριφοράς λόγω ταΐσματος και όλα τα σχετικά ΔΕΝ ισχύουν!
    Έχει μείνει καταγραμμένη στη μνήμη μου η εξαιρετική και προοδευτική απάντηση αστυνομικού (δημόσιου κατήγορου) σε ομιλία στην Τρίπολη σε κάποια κυρία που ρωτούσε τι θα συμβεί άραγε και πόση ευθύνη φέρει αν κάποιο από τα αδέσποτα που συμπονάει και ταΐζει, δαγκώσει στην επόμενη γωνία. Η απάντηση του αστυνομικού ήταν « Κυρία μου, πόση ευθύνη θα είχατε αν δίνατε φαγητό σε έναν άπορο, δυστυχισμένο και πεινασμένο για το τι θα κάνει στην επόμενη γωνία? Και βέβαια οι άνθρωποι δεν δαγκώνουν αλλά …σκοτώνουν».
    Αυτό λοιπόν σας το γράφω και ως απάντηση στην παντελώς ανθρωποκεντρική και οπισθοδρομική θέση και οπτική σας, που αν μη τι άλλο μας γυρίζει πολύ πίσω την ίδια στιγμή που γίνεται τεράστια προσπάθεια στη χώρα μας από πολλούς φορείς για ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και καλλιέργεια σεβασμού σε όλα τα έμβια όντα. Ξέρετε, εσείς, είστε απλά συγκάτοικός τους στον πλανήτη. Δεν είναι ο πλανήτης δικός σας. Τον σεβασμό τον οφείλετε λοιπόν! Κι αν δεν οφείλετε την προσφορά εσείς, μη δηλητηριάζετε την πρόθεση για προσφορά άλλων συμπολιτών σας. To να είναι κανείς σώφρων και να έχει αίσθηση αλληλεγγύης είναι εξαιρετικά σημαντικό για μια κοινωνία μας. Αλλιώς οι διατριβές και ….τα διδακτορικά είναι κύμβαλα αλαλάζοντα.

    1. Γιώργος Σεγκας

      - Edit

      Απαντήστε

      Μάλιστα, άλλος ένας με γνώση στο αντικείμενο και στη δικηγορία που συνεχίζει να γράφει χωρίς να διαβάζει το, αρχικό κείμενο! Απο, αυτα που, λέτε καταλάβαμε τις γνώσεις σάς. Ο αστυνομικός να κανει τη δουλειά του, ο δικηγόρος τη δουλειά του, ο λογιστής τη δουλειά του! Επιτέλους ένας επαγγελματίας στο αντικείμενο υπάρχει, ολοι εσείς που μιλάτε και κρίνετε απλα μελη σε είσαστε η δραστηριοποίειστε φιλοζωα και πολυ καλά κάνετε, αλλά για περισσότερα αφηστε σε επαγγελματίες, δεν αμφιβάλει κανείς για το εργο σάς, το δικο μου, το γνωρίζετε? Το κείμενο το διαβάσατε ? Τι πεταγεστε ο καθενας και λεει οτι θέλει. Θα μιλάει μονο οποίος με γνωρίζει και ξέρει τη δράση μου και επειτα να κατηγορήσεις, τα υπόλοιπα λόγια του, αέρα!

  27. Το ότι δεν φτάνει ο νους και ο λογισμός κάποιων να καταλάβουν πως μπορεί να υπάρχει και μια άλλη άποψη σε αυτόν τον κόσμο, είναι γεγονός!

    Πολλοί «««φιλόζωοι»»» μαζευτήκαν εδώ τελικά, με εχθρικά αισθήματα σε όποιον διαφωνεί μαζί τους, με τις λάθος απόψεις τους.

    Η ημιμάθεια αγαπητοί φίλοι είναι χειρότερη από την αμάθεια, να το θυμάστε.

  28. Γιώργος Σεγκας

    - Edit

    Απαντήστε

    Με τι προσόντα περαν του φιλοζωου που δεν αμφιβάλω ότι είσαστε πεταγεστε και λετε αν ειναι σωστο η όχι, μόνο επαγγελματίες εκπαιδευτές γνωρίζουν το σωστό και οχι ,σαν αποψηωολα δεκτά, δεν μπορείτε με κανενα προσόν να κατηγορείτε χωρίς κυρια ειδικότητα την εκπαίδευση!
    Και ποιος γνωρίζει για να με κρίνει, πρωτα γνωρίστε και μετά μιλήστε! Κυμβαλα αλαλαζοντα ειναι αυτοι που πετάγονται και χρησιμοποιούν την ψυχολογία του όχλου. Επιστημονική επιτροπή και νομοθετική επιτροπή νομοθέτησε οτι θα υπάρχει επαγγελματίας εκπαιδευτής στην επιτροπή των αδέσποτων για την συμβουλές οτι αφορά το ζώο σκύλο, και κανέναν αλλον. Αλλιώς θα βαζαν εσάς και τους υπόλοιπους που τα ξέρετε όλα χωρίς ειδίκευση, απλά ξερω. Χαίρω πολύ και ξερω πρώτες βοήθειες αλλά όσα ξέρει ο γιατρός δεν ξερω. Εσείς εισαστε ολα, γιατροί, επιστήμονες, εκπαιδευτές, δικηγόροι και κριτές χωρις καν να διαβάζετε τα αναγραφόμενα!

  29. Γιώργος Σεγκας

    - Edit

    Απαντήστε

    Επαγγελματίες εκπαιδευτές δεν βλέπω να με κινηγουν εδώ μέσα, μονο άτομα ίδιου αντικειμένου με ψυχολογία Αγγελής χωρίς καμια ειδικότητα στο αντικείμενο! Απλά ξέρουν αυτοί και δε θα τους πούμε εμείς!
    Οταν ταιζονται τελικά και οι ανθρωποι όλοι απο τον ίδιο χώρο γίνονται αγγέλη και επιτίθονται ! Το γεγονός οτι με το κείμενο μου καταδικασα πράξεις και βοηθάω τα αδέσποτα δε το κατάλαβε κανείς! Τι διαβάζετε τελικά δε κατάλαβα! Κινέζικα γράφω!

  30. https://www.kozanilife.gr/2018/05/adespota-skilia-stin-ptolemaida/
    https://www.kozanilife.gr/2017/08/epithesi-apo-adespota-se-ginaika-me-to-paidi-tis-stin-kozani-perioxi-lidl/
    https://e-ptolemeos.gr/adespota-epitethikan-se-neari-sto-kentro-tis-kozanis-gia-na-paroyn-to-kreas-poy-eiche-agorasei-apo-psitopoleio/
    http://kozan.gr/archives/55928
    https://kozanimedia.gr/2017/03/30/kozanimedia-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7/
    Μιλα΄τε ελέυθερα τωρα εσεις όλοι οι παραπάνω ξερόλες και πειτε μας τι κανουμε σε κάθε περίπτωση ,να γελάσει και ο πικραμίγδαλος !
    Ας μας πουν οι παραπάνω ανειδίκευτοιι σχολιαστές τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση και άλλες 100 που εχω ετοιμες με χαρτια από αστυνομία και νοσοκομείο !
    Να ακουω παρακαλώ λυσεις και τι κανουμε αν μας επιτεθει σκύλος η σε μικρα παιδιά !
    Παρακαλώ όλοι οι παραπάνω ανειδικευτοι να μας απαντησουν επιστημονικά οπως διδαχτηκαν από μόνοι τους και από το πουθενα !
    Να ακουω προτάσεις ………………….

  31. Κάποιος υποτίθεται φιλόζωος δίνει 1000 ευρώ για να βρεθεί ο δράστης ο οποίος έβαλε τις φόλες
    Καλό θα ήτανε αν αγαπούσε πραγματικά τα ζώα να τα έδινε πιο πριν για να τα στειρώσει και οχι για να διαφημίσει
    το μαγαζί του – γυμναστήριο βάζοντας και το όνομα του γυμναστηρίου, ανεπίτρεπτος απίστευτος .

    1. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ

      - Edit

      Απαντήστε

      Λεφτά, τατουάζ, σκουλαρίκια, νταηλίκι, νταλίκα, και ξυρισμένη γάμπα.
      Πολύ αντρίλα τσσσσου ρε Λάκης…….

  32. Το αδέσποτο φέρνει πολύ χρήμα!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Στειρώστε τους δήθεν φιλόζωους και όχι τα σκυλιά.
    Απορίες.
    1) πού βρίσκουν λεφτά και κάθε μέρα παίρνουν τσουβάλια με τροφές ?
    2) τα δύο παράνομα κυνοκομεία που έχουν σκυλιά μαντρομένα τα έχουν στειρωμένα η κάνουν αναπαραγωγή και μετά τα ξεφορτώνονται στην πόλη για να δημιουργούν προβλήματα ?

    1. Γιώργος Σεγκας

      - Edit

      Απαντήστε

      Πολύ σωστά, αν και το θεωρούσα χτύπημα κατω απτή ζώνη και δε Μίλησα γι αυτό το θέμα! Αλλά κάποια πράγματα σιγά σιγά θα βγούν στη φόρα και που να βγει και η νεα νομοθεσία!

  33. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ……
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ!!!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ .
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΟΜΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΤΗΝ ΖΑΒΗ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!

  34. Να γίνει έλεγχος στις παράνομες εγκαταστάσεις των φιλοζωικών σωματείων και στα κρυφά κτήματα, “αποθήκες σκύλων” που χρησιμοποιούν! Να πιαστούν εαυτό φόρο αυτοί που 3 τα μεσάνυχτα φέρνουν νεα αδέσποτα σε συγκεκριμένα σημεία στην Κοζάνη κσο ξέρουν πολυ καλά αυτοι ποιοί είναι και τους γνωρίζουν!

  35. Πρωην μέλος φιλοζωικής.

    - Edit

    Απαντήστε

    Προσέχτε καλά οι δήθεν φιλόζωοι οταν κατηγορείται κόσμο γιατί θα βγουν τα άπλυτα σας στην φορά και δε σας ξεπλένει τίποτα. Να μαθει ο κόσμος γιατι διαλύονται τα προεδρία των φιλοζωικών και τσακώνονται μεταξυ τους μετά, και το ξυλο που ρίχνετε στα σκυλιά και τα τσακιζεται επιδη πηδανε πάνω σας . Υπάρχουν πληροφορίες και καλοθελητές πρωιν μέλη φιλοζωικών που, αποχώρησαν!

  36. Πολίτης Κοζάνης ιδιόκτητης σκύλου

    - Edit

    Απαντήστε

    Γνωρίζω τον κ.Σεγκα και την κοινωνικη και φιλοζωικη του μη κερδοσκοπικη δραση εδω και4 χρόνια στην κοζανη με ηθος και αξιοπρέπεια. Εχει βοηθήσει ολα τα φιλοζωικά σωμάτια με τον τρόπο του και αν καποιος διαφωνει μα βγει εκπρόσωπος φιλοζωικη στην Κοζάνη να το διαψεύσει. Μεχρι ακυρώσεις ευθανασίας εχει κάνει με την συμβολή του σε επιτροπή του δημου. Προσέξτε τα λόγια σας γιατί αργα η γρήγορα θα τον χρειαστείτε και θα βρείτε τις πόρτες κλειστές γενικώς. Κατηγορείτε αξιόλογο άνθρωπο με επίπεδο και γνώσεις προφανής στην περιοχή μας και διαστρεβλώνεται τα κείμενα και τις απόψεις του.

  37. Έχει δίκιο η ανάρτηση για τον υποτίθεται κύριο με τα 1000 ευρώ
    αυτό πιστεύω και εγώ τα κάνει για να διαφημίσει το γυμναστήριο του
    αν ήταν Άνθρωπος θα τα έδινε σε κανένα ‘ίδρυμα για μικρά παιδιά που πεθαίνουν
    από ασθένειες (Εφόσον τα έχει τόσα πολλά αυτά τα δύσκολα χρόνια),
    να βρει άλλον τρόπο να διαφημίσει το γυμναστήριο του

  38. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΕΓΚΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΛΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΗΔΙΑΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΖΩΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ; ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙΑΚΟΜΗ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΧΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ; ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΜΑΝΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΧΡΟΝΟ Η ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΥΣΗΧΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

  39. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΝ…….ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΥΣ

  40. ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΣΚΥΛΩΝ

    - Edit

    Απαντήστε

    Για να σας αποδείξω πόσο άχρηστοι και ξεφτίλες και άσχετοι ειναι οι κακοσχολιαστες προς τον κ. Σεγκα :
    Ο άνθρωπος εδωσε συνέντευξη και μιλάει για 5 θέματα πολυ σωστά! Ολοι εσείς κολησατε στο ένα που ουτε αυτο καταλάβατε, εν τελη στο ιδιο θεμα λες και εισαστε συνενοημενοι! Δηλαδή ολα τα υπολοιπα ειναι ΣΩΣΤΑ ,ε τοτε βρε άχρηστοι κακοσχολιαστες πως λετε ο άνθρωπος ότι δεν εχει ιδέα και μια @@@@@@@ @@@@@@@ τον αποκάλεσε και τσαρλατανο! Αρα ατα υπόλοιπα ειναι σωστός! Ποσο μα πόσο βγήκατε άσχετοι και ομαδοποιημενοι από, μονοι σας!! Η γλώσσα λεει την αλήθεια τελικά, συγχαρητήρια κ. Σεγκα για το έργο σας ο κοσμος ,δεν ειναι τυφλος ουτε χαζος! Τα βλητα φανηκαν!

  41. ”Ποια είναι η γνώμη σας για τις επιθέσεις των αδέσποτων ζώων; Μπορούμε να ταΐζουμε αδέσποτα;”
    Εγκυκλιος Αρειου Παγου 1/13 σελιδα 9 ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.Ειναι και ηθικη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας.
    Νομος 4235/14 αρθρο 46 ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ

    1. ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΞΕΝΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ Η ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ;ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑΙ

  42. Βρε κολλημένοι που λέει ο κ. Σεγκας οτι δεν πρέπει να ταιζουμε αδέσποτα, διαβάστε πριν γράψετε μπούρδες, τι λέει! Μην τα ερμηνεύεται οπως θέλετε πουθενα θεν υπάρχει φράση Να μην ταιζουμε τα αδέσποτα! Παλι πισ. Τα καράβια Γιάννη, τα υπόλοιπα σωστα όμως έτσι ? Οπως λέει και ο προηγούμενος!

  43. Γιώργος Σεγκας.

    - Edit

    Απαντήστε

    Επιδτη τα λόγια είναι περιττά ,ελατε εξω απο το σπιτι μου να ταισετε αδέσποτα εγω θα παρω το 100 τηλεφωνο και να δουμε εν τελει αν σας διωξουν και σας απογορευσουν να ταισεται εξω απο το σπιτι μου σας ενημερώνω οτι 4 τέτοιου ειδους καταγγελίες που γίναν απο διάφορους πολιτες πηγαν ολοι οι ταιστες σπίτι τους και τους απαγόρευσαν να ταίζουν σε συγκεκριμένα σημεία οπως σχολεία κτλ.
    Τσίου τωρα! Ο κοσμος σας πηρε πρέφα Σταματήστε γιατι κατάλαβε ο κόσμος τι γίνεται! Αα ξέχασα ευχαριστώ που στα υπόλοιπα ειμαι σωστός τελικά οπως ειπςεενας συνομιλητής!

  44. Άσπρο βανάκι χουριατς ,κίτρινο μικρό μια σκύλου, μαύρο μεσαίο αλάνι με καπέλο,και ασημί αξούριστος τα έχουν στο πορτ μπαγκαζ και τα σκορπάνε.

  45. 1.
    Ο δήμος στειρωνει εμβολιάζει τσιπάρει και αφήνει τα σκυλιά στο φυσικό τους περιβάλλον. (Λένε..)

    Απαντήστε μου ποιο είναι το φυσικό τους περιβάλλον????

    2.
    Ας υποθέσουμε το αφήνουν σε κάποια γειτονιά στο κέντρο..
    Βγήκε να το ταίσει ο δήμος???
    Όχι!!

    Οπότε κάποιος πρέπει να το ταίσει!

    Αν δεν φάει το αδέσποτο.. τι θα κάνει;;Θα ψάξει τροφή;
    Που;;Όπου βρει

    Στα σκουπίδια που ξεχειλίζουν απ τους σκουπιδοτενεκέδες τους οποίους γέμισες εσύ ΑΝΘΡΩΠΕ!!

    3.
    Ο δήμος για την αποπαρασίτωση του αδεσπότου μεριμνεί;Οχι!
    Τη συμπεριφορά του έξω;;
    Οχι!!

    Ερχονται λοιπόν οι άνθρωποι..
    Ουστ! Ξουτ!
    Πετρες ξυλα κλωτσιές!

    Εσένα άνθρωπε αν σε χτυπήσουν.. δεν θα αμυνθείς;Δεν θα θυμωσεις;;;;
    Ε λοιπόν κι αυτά αντιδράνε.
    Με το δίκιο τους!

    4.
    Υπάρχει νόμος για τσιπάκι!
    Ζήτησε εξτρά δήλωση ο δήμος!
    Βγήκες κύριε δήμο να ελεγξεις τους ιδιοκτήτες;;;Όχι!!!

    Στα τόσα αδέσποτα..άλλα τόσα.

    Εγκαταλείψεις καθημερινά απο σένα ΑΝΘΡΩΠΕ!
    Το πας στο δρόμο..ανοίγεις την πόρτα και κλωτσιά έξω.

    Και σε περιμένει μέρες εκεί!!
    Μέρες!!
    Ναι εσένα που το άφησες εκεί άκαρδε!!

    Και γυρίζουν μερες χρονια εκεί έξω
    Νηστικά βρώμικα άρρωστα..όσα δεν πατηθούν από τις ρόδες σου..δεν φάνε φόλα..ξύλο..κρέμασμα..

    Η ευθύνη λοιπόν είναι του δήμου προτίστως
    Και ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!
    Που το παίρνεις μικρό χαριτωμένο και μετά δεν σου κάνει.
    Στο κουτί και στον κουβά!

    Αφήστε λοιπόν τον ένα ανάμεσα στα εκατομμύρια να τα ταίσει!!!
    Να τα φροντίσει να τα χαιδέψει να τα ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ!!

    Πρέπει όλοι να είμαστε τέρατα;;

    Επειδή δεν έχουμε παιδεία;;;;

    Υσ.
    Περνούσα έξω από δημοτικό..κοριτσάκι πετούσε πέτρες σε κουτάβι..που κοιμόταν αμέριμνο στο χορτάρι.

    Αύριο αυτό το κουτάβι θα επιτεθεί στο παιδί σου!
    Εσύ του το δίδαξες!

  46. Παναγιώτης Κοζάνη

    - Edit

    Απαντήστε

    Μιλάει ο άνθρωπος με γνώσεις επαγγελματίας και πετάγεται οκαθε άσχετος μπακάλης, χασαπηε, μανάβης, υδραυλικός αλλά φιλοζωος χρόνια και η πετάει μπαρούφες η ειναι εκτός θέματος! Η άλλη πετάγεται για τα ροτβαηλερ! Ερε τρέλα ο κόσμος, άσε που αλα διαβάζουν καο άλλα λένε! Θα ξαναπάω σχολείο μου φένεται…

    1. Και να προσέξεις πολύ την ορθογραφία και την σύνταξη γιατί βγάλανε τα μάτια μας καρούμπαλα,Παναγήηηηη!

  47. Φώτης Γιαννούλας

    - Edit

    Απαντήστε

    Οτι και ναι πείτε για τον ΣΕΓΚΑ εις βάρος σας είναι τον ξερω πολύ καλά και όλη η δυτική Μακεδονία. Θέλετε πολα ψωμιά να φατε ακόμα για να τον φτάσετε. … Ούτε μια τρίχα στα μαλλιά του δεν είσαστε. Δε το λεω εγώ όλος ο κόσμος που τον ξέρει! !!
    Ντροπή σας @@@@@@. Θα τον βρείτε μπροστά σας αργα η γρήγορα!

  48. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ.(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΖΩΟΣ)

    1. Τάσος υπάλληλός νοσοκομείου

      - Edit

      Απαντήστε

      Σωστός, και φένεται και η ανισορροπία στον εγκέφαλο του ανθρώπου, δεν υπαμε να μην αγαπάς τα ζώα, δηλαδη αν πρέπε να διαλέξεις αναμεσα σε παιδί και σκύλο, διαλέγουν σκύλο! Ζημια στον εγκέφαλο χρειάζονται ψυχίατρο κατοι τέτοιο!

  49. Ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται οι ” φιλόζωοι ” ,μόνο αυτοί είναι, οι άλλοι ποσα, εκατομμύρια που, έχουν σκύλο δεν είναι, μονο οδοί ειναι σε φιλοζωικές είναι φιλόζωοι .
    ΕΡΕ κούνια που τους κούναγε καλά οι εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων Κοζάνης γιατί δε βγαίνουν στη συζήτηση να παρουν μέρος εφόσον ολο φιλόζωοι μιλάνε και λενε διαφορά για τον εκπαιδευτή!?
    Τον εκπαιδευτή τον ξέρουμε, βρείτε κανέναν άλλο να πείτε μπούρδες!

  50. Κουντουράς Σωτήρης

    - Edit

    Απαντήστε

    Οι εκ του ασφαλούς σχολιαστές θα πρέπει να σέβονται όσους επενδύουν στην δουλειά τους και στην ασχολία τους.
    Ο κ. Σέγκας σαν επαγγελματίας είναι μια ποιοτική αναβάθμιση για την περιοχή της Κοζάνης και άσχετως εάν τον συμπαθεί ή όχι ο κάθε
    σχολιαστής, οφείλει να είναι αντικειμενικός και να αναγνωρίζει την δουλειά και το αποτέλεσμα αυτής εαν θέλει να σέβεται τον εαυτό του.
    Όλοι οι κακοπροαίρετοι είναι γνωστό ότι τρέφεστε με ιντερνετικές μάχες και μέχρι εκεί χρησιμεύετε κοινωνικά. Κύριε Σέγκα, όσο αντιπροσωπεύετε την φωνή της λογικής, ακόμα και με μη άρτια ακαδημαική έκφραση, όσοι βλέπουν και ξέρουν τα κίνητρά σας θα είναι δίπλα σας.

  51. Μανώλης Πετράκης

    - Edit

    Απαντήστε

    Ρε παιδιά ήμαρτον “!! Μιλάνε φιλόζωοι!
    Οτι, λενε, ειναι σωστά και πάντα και τα ξέρουν ολα και σωστα και μονο αυτοί και με όλες τις σπουδές!
    Μη ξανακούσω κανέναν να τους μαλώνει! Μονο αυτοί είναι φιλόζωοι κανείς ας άλλος! Αντε μπραβο……
    Εντωμεταξύ απο 1.000.000 ατομα σε φιλοζωικές οι 100 έχουν σκύλο! Οι άλλοι ταιζουνωεξω απο τα σπίτια των άλλων να μην εχουν και ευθύνη.

  52. Δικηγόρος - Κοζάνη

    - Edit

    Απαντήστε

    Ν Α ΤΣΙΠΑΡΟΝΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΟΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ….
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    Τα λεγόμενα του κ. Σεγκα είναι σαφές και σωστά για όποιον τα κατάλαβε!

  53. Ηλίας αδεσποτος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ααααα μπράβο για πάμε αυτο που λέει ο δικηγόρος απο πάνω πολύ σωστά, να δούμε μετά τι νόμους θα τοιχοκολανε….
    Θάχει πολύ γέλιο, βέβαια οι φιλόζωοι ταίζουν αλλά αν δαγκώσουν φταίει ο δήμος μετά που ειναι τσιπαρισμενα. Ρε τι συμφεροντολογοι και παρτακιαδες οι δηθεν μονο αυτοι φιλόζωοι. Εμείς δε τα αγαπάμε? Οι κότες οι εκπρόσωποι φιλοζωικών που είναι δε φάνηκε κανείς, κοκοκοκο..

  54. Κε Σέγκα. με αποκαλείς απατεώνα. Δημοσίως .Αυτό από μόνο του σηκώνει μήνυση. Πράγμα το οποίο και το σκέφτομαι.
    Δεύτερον. Προτρέπεις τον κόσμο να μην ταίζει τα ζώα τα αδέσποτα με μη επαρκή επιστημονικά επιχειρήματα. Συνεπώς α) τα ζώα θα πεθάνουν από ασιτία. β) ως εκπαιδευτής που διατείνεσαι ότι είσαι θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι τα πεινασμένα ζώα είναι δυνατόν – μπορεί- δηλ υπάρχει η πιθανότητα (το εξηγώ σαφέστατα διότι δεν γνωρίζεις ούτε καλά Ελληνικά) να γίνουν επιθετικά και συνεπώς τότε να υπάρξει κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Συνεπώς λειτουργείς με τρόπο κατά της δημόσιας υγείας και ασφάλειας κάτι που επίσης μπορεί να μηνυθεί και για τους δύο λόγους που προανέφερα. Δηλ για προτροπή προς θανάτωση των ζώων με τον φρικτό τρόπο της ασιτίας και δεύτερον με κίνδυνο προς την δημόσια υγεία και ασφάλεια που επίσης μπορεί να μηνυθεί.
    Θα μιλήσω σύντομα με τον δικηγόρο μου και πιθανόν να σε μηνύσω. Θα το σκεφτώ αν αξίζει το κόπο… Διότι ο καθένας πρέπει να έχει και την ευθύνη των λεγομένων του.
    Κάτι για όσους αναφέρουν για το που βρίσκουμε τα χρήματα και ταίζουμε τα αδέσποτα. Πολύ απλά κόβουμε χρήματα από τις προσωπικές μας δαπάνες κύριοι. Διότι ο εθελοντισμός είναι μια πολυδιάστατη έννοια, κάτι το οποίο δεν μπορούν να το συλλάβουν οι στενές σκέψεις των ανθρώπων που σκέφτονται μόνον με καθαρά προσωπικά και ιδιωτικά κριτήρια.
    Υ.Γ.1 Για όσους μιλάτε κατά του ταϊσματος των αδέσποτων σας παραπέμπω σε προηγούμενη απάντησή μου, την πρώτη που αναφέρω ακριβώς την σχετική εγκύκλιο του Αρείου Πάγου για το θέμα του ταίσματος των αδέσποτων και τι αυτή ακριβώς λέει..
    Υ.Γ,2 Μην ξεχνάς κε Σέγκα ότι σε περίπτωση που φθάσουμε στην δικαστική διαμάχη, που όπως είπα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, θα πρέπει να καταθέσεις στο δικαστήριο και τα πτυχία σου και την διατριβή σου εννοείται.

  55. Και κάτι ακόμη για όσους μιλάτε και βρίζετε του φιλόζωους ως κότες να τσιπάρονται τα αδέσποτα στο όνομα των φιλόζωων κλπ. Ο νόμος είναι σαφής κύριοι. Υπεύθυνος είναι ο Δήμος. Γιατί δεν στρέφεστε κατά του δήμου σας αλλά στρέφεστε εναντίον των φιλόζωων που έχουν επωμιστεί εθελοντικά τις ευθύνες του δήμου σας.
    Ξέρετε τι γράφετε; αναλογίζεστε; Είναι όπως σε μια παραλία που ενώ θα έπρεπε ας πούμε να υπάρχει ναυαγοσώστης από το κράτος ή από τον δήμο της περιοχής, να μην υπάρχει αλλά να υπάρχει εθελοντής ναυγοσώστης Και αν κάποια στιγμή υπάρξει ένα πνιγμός και ο εθελοντής ναυαγοσώστης δεν καταφέρει να σώσει τον λουόμενο να πρέπει να τιμωρηθεί και όλας επειδή ΄δεν τα κατάφερε. Αυτό λέτε επί της ουσίας. Δεν μπορείτε να αναλογιστείτε καν το έργο που προσφέρουν οι εθελοντές σχετικά με τα αδέσποτα. Τα πεινασμένα αδέσποτα κύριοι, είναι δυνατόν -μπορεί να γίνουν επιθετικά σε σχέση με τα ταϊσμένα, όπως ακριβώς και εσείς αν πεινάστε και φθάσετε στα όρια της εξαθλίωσης.

  56. Το ύφος και το ήθος με το οποίο μιλάτε και γράφετε σας χαρακτηρίζει. Ο καθένας μπορεί να κρίνει αν αξίζει τον κόπο να μιλάει κανείς και να γράφει σε ανθρώπους που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Ο καθένας μπορεί να κρίνει από τα γραφόμενα σας και μόνον ποιοί είσαστε εσείς και ποιοί είμαστε όλοι εμείς οι πραγματικοί φιλόζωοι και εθελοντές. Είναι καλό όμως για να βλέπουν και όσοι παρασύρονται και έχουν γράψει εδώ, από δήθεν εκπαιδευτές που δεν έχουν ούτε μισό χαρτί.. Καλό λοιπόν θα είναι εφόσον με γνωρίζετε να γράφετε επώνυμα. Εμείς όπως γράφουν κάποιοι εδώ δεν κρυβόμαστε πίσω από μια οθόνη.. Γράφουμε επώνυμα. Μάλλον όλοι εσείς κρύβεστε

    1. σε ξέρουμε ΚΑΦΕ ποιος εισαι

      - Edit

      Απαντήστε

      Σας παραθέτωΤο ύφος του κ.καφέ που έχει υφος προς τον Κ,ΣΕΓΚΑ που γραφει ποιο πάνω !!!

      ¨¨Προφανώς δεν έχετε καμία διατριβή, (προσέξτε επικαλείστε δηλ ότι έχετε διδακτορικό και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και ποινικές κυρώσεις). Εφόσον επικαλείστε διατριβή και μάλιστα δημόσια είσαστε υποχρεωμένος να μας πείτε σε ποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα την έχετε κάνει κε Σέγκα. Διαφορετικά είσαστε ένα απλός τσαρλατάνος και τίποτα περισσότερο, ημιμαθής.¨¨
      Λεει τον Κ.ΣΕΓΚΑ ”’ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ” και μιλάεις κιολας !
      κοιταχτε εναν ΔΗΜΟΣΙΟ @@@@ ΡΕ με ονομα ΠΑΝΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!

  57. Τα πτυχία σας κε ΣΕΓΚΑ. Δείξτε μας τα πτυχία μας. Προφανώς δεν έχετε τίποτα απολύτως!.
    Συνεπώς δεν δικαιούστε να μιλάτε ως εκπαιδευτής ζώων.

    1. Καφέ την πάτησες!
      πικρο καφε θα πιεις , πήγαινε μια βόλτα στη σχολή του αλλά μην κλάψεις απτα διπλώματα ,ολο το γραφειο του είναι γεμάτο ,τοιχο δεν βλεπεις !!!
      γιατι δε πας ρε κοτα ? πήγαινε μια βολτιτσα να στρωσεις και βγες δημοσιος να ζητησεις συγνωμη μετα …

    2. Νικόλας φιλόζωος

      - Edit

      Απαντήστε

      Ναι ρε κοτα καφε άντε πηγαινε εν τελει να αποδείξεις οτι ειναι σωστά αυτα που λές αλλιως μη ξαναμιλήσεις,μας ζάλησες !

      αν δε ξέρεις που είναι να http://www.whiteghosts.gr και http://www.whiteghosts.gr/επικοινωνία
      από τους καλύτερους εκπαιδευτές πανελλαδικά !

  58. Νίκη Αλεβίζου

    - Edit

    Απαντήστε

    Οι εκπρώσοποι των φιλοζωικών σωματίων που είναι για δε μιλάνε ?
    που ανήκει αυτός ο ΚΑΦΕΣ επιτέλους σε ποιο νόμιμο σωματίο φιλόζωων ?
    Εκ μέρος ποιανού σωματίου μιλάει ?
    ποιος του επιτρέπει να εκπροσωποι φιλόζωους και οργανώσεις?

  59. Εκτεθείτε κύριες και κύριοι.
    Δείξτε ποιο;i είσαστε επιτέλους!
    Συγχαρητήρια για την συμπεριφορά σας!

    1. Αστο καφε εχεις γίνει ρεζίλι των ΣΚΥΛΙΩΝ,αη πιες κανα χαμομήλι, η πήγαινε βρές τον απο κοντά και ρωτα οτι έχεις να ρωτήσεις!

  60. Πείτε μας κύριοι που έχει κα΄νει την διατριβή του δηλ το διδακτορικό του ο κος Σέγκας.
    Σε ποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα . Για διατριβή μιλάει. Εγώ δεν βρίζω κύριοι. Εφόσον έχει διατριβή ας μας πει που την έχει κάνει.

    1. 29/05/2018 στις 14:38 – Edit

      Απαντήστε
      άντε πηγαινε εν τελει να αποδείξεις οτι ειναι σωστά αυτα που λές αλλιως μη ξαναμιλήσεις,μας ζάλησες !

      αν δε ξέρεις που είναι να http://www.whiteghosts.gr και http://www.whiteghosts.gr/επικοινωνία
      από τους καλύτερους εκπαιδευτές πανελλαδικά !

    2. Δημήτρης Αιανη

      - Edit

      Απαντήστε

      πριν δε πείραζε το τάισμα τωρα σε πειράζει η διατριβή? Με τσ ποιο πριν που λεέι συμφωνείς τελικά?
      Στο κατω κάτω ΔΟΥ λέει οποίος θέλει νσ πάει στη σχολή τού, τι μπούρδες λες τα ίδια και τα ίδια, μέχρι διεύθυνση έχει!

  61. Η όλη συζήτηση μαζί σας τελειώνει εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για συνέχεια. Όσοι έχουν διαβάσει έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

  62. Τηλέμαχος Αναστασιάδης

    - Edit

    Απαντήστε

    Περίγελος τηε Κοζάνης έγινες κ. ΚΑΦΕ, δε θα μπορείς να κυκλοφορήσεις ετσι που το πας!!

  63. Τα συμπεράσματα βγήκαν, ο ΚΑΦΕΣ βγήκε μουφα τελικά, καθε φορά που τον στριμώχνουν αλλάζει κουβέντα και θέμα και δεν απαντάει στίς ερωτήσεις και παρόλο που μπορεί να βρει τις απαντήσεις αν θέλει στη σχολή του κΣΕΓΚΑ αρνείται και συνεχίζει τον χαβά του!

  64. ΣΕΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    Ευχαριστώ πολύ κυρίες και κύριοι για τα σχόλιά σας. Οτιδήποτε θελήσετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
    Τηλέφωνο 6947860100. @ info@whiteghosts.gr
    http://www.whiteghosts.gr
    ΣΕΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ –
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ- ΕΡΕΘΙΣΤΗΣ
    *Μέλος του ΠΑΣΕΚΣ -ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ
    *πρόεδρος του κυναθλητικου ομίλου White Ghosts dtc
    * Μέλος του ΚΟΕ – ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    * Επίσημος βοηθός καθηκόντων προστασίας του ΚΟΓΠΕ fci – ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΘ ΕΛΑΔΟΣ
    * Διευθυντής σχολής εκπαίδευσης σκύλων White Ghosts K9
    * Μέλος επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς δήμου Κοζάνης
    * ιδρυτής προγράμματος ΠΑΙ. ΖΩ animal assisted therapy – θεραπεία με την βοήθεια ζώων (παροχή προγράμματος μη κερδοσκοπικά σε ειδικά σχολεία Κοζάνης) αδειοδότημενα. http://www.paizw.org
    * Σύμβουλος ασφαλείας και εκπαιδευτής σκύλων Ασφαλειας- οργανωτης μονάδων Κ9

  65. 104 σχόλια, επίπεδο μηδενικό, χαρακτηριστικό όλων αυτών των γνωστών-αγνώστων της Κοζάνης που ξεφτίλισαν την έννοια του φιλόζωου και ντρέπεσαι να χρησιμοποιήσεις πλέον τη λέξη ως αυτοπροσδιορισμό. Η εικόνα των επαγγελματιών φιλόζωων της πόλης, αντικατοπτρίζεται από την κατάντια των φιλοζωϊκών “οργανώσεων” στις οποίες ανακατεύονται, που όπως όλοι γνωρίζουμε ο ένας δε μιλάει με τον άλλον, δείγμα της ξερολίασης που επικρατεί και χαρακτηρίζει τον “κλάδο”. Άλλος μιλάει για διδακτορικές διατριβές και ποινικές ευθύνες χωρίς να έχει καταλάβει γρι του τι εννοεί ο εκπαιδευτής με τη χρήση της λέξης “διατριβή”, άλλοι σχολιάζουν με μένος χωρίς να έχουν καταλάβει ούτε μία ολόκληρη πρόταση του άρθρου, άλλοι γράφουν ακατάληπτα σχόλια χωρίς να έχουμε καταλάβει καν τι δεν κατάλαβαν… Πολλοί από εσάς που το παίζετε αγανακτισμένοι εδώ ή στο facebook, καλό θα ήταν να θυμάστε το εξής: Εκεί που τρώτε να μη φτύνετε. Πάρετε τουλάχιστον το παράδειγμα από τους τετράποδους φίλους που “προσέχετε”. Όταν παίρνατε μπροστά μου τις δωρεάν τροφές από τον εκπαιδευτή ή όταν αντιμετωπίζετε με φθόνο το ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ πρόγραμμα του ΠΑΙ.ΖΩ. (του οποίου την ύπαρξη γνωρίζετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αλλά δε του δίνετε ούτε το like σας που είναι τζάμπα) είναι καλύτερα μάλλον… Το σχόλιο το γράφει ένας άνθρωπος που έχει υιοθετήσει 3 αδέσποτα και έχει μεγαλώσει (πολλές) δεκάδες άλλα, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα χωρίς να ξεμαλλιάζεται στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να το παίζει ειδικός επί όλων και χωρίς να το διαφημίζει.

    1. Δάσκαλος Κοζάνη

      - Edit

      Απαντήστε

      Συγχαρητήρια οποίος και αν είσαι, πολύ άξιος ,μετρημένος και αληθινός ο λόγος σου με πλήρη κατανόηση της περίπτωσης!
      Ατομα τέτοια θα πρέπει να είναι στις φιλοζωικές οργανώσεις!
      Το κάνουν γιατί το εννοούν και το νιώθουν χωρίς την ανάγκη αναγνώρισης απο κανέναν!

      1. Δυστυχώς λέμε μπράβο για τα αυτονόητα. Οι περισσότεροι τάχα φιλόζωοι προσπαθούν να διοχετεύσουν μέσα από τα ζώα τις προσωπικές τους ελλείψεις, ψυχολογικές και κοινωνικές. Άτομα που ζούνε ως αποθησαυριστές ψυχών κι επιτίθενται σε κορυφαίους επαγγελματίες (και γενικότερα σε όποιον τους χαλάει τη μόστρα), νομίζοντας ότι αυτό που κάνουν από χόμπι, τους δίνει για κάποιο λόγο το επιστημονικό υπόβαθρο, το αλάθητο και την εγκυρότητα ιατρού, κτηνιάτρου, ψυχολόγου, δημάρχου, εκπαιδευτή σκύλων, περιφερειάρχη, δικηγόρου και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου μαζί.

  66. ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ;;;; ΕΛΕΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.