Πλήθος πιστών στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, στον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου.

Τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στις 7.00 θα τελεστεί Όρθρος, προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, και χειροτονία Πρεσβυτέρου.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”675″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

13 σχόλια στο άρθρο “Πλήθος πιστών στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

  1. Με όλο τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μου χριστιανούς, πάντα με προβλημάτιζε από πιτσιρικά το γεγονός ότι κάναμε Άγιο έναν δολοφόνο, η μόρφωση μου είναι στοιχειώδεις αλλά έστω και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δοξάζουμε έναν σφαγέα, όσοι έχουν νοημοσύνη λίγο πιο πάνω ενός πιθήκου γνωρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος σκότωσε τον υιό του και σύζυγο του με την συγκατάθεση της μητέρας του Αγίας Ελένης .Κάτι μας κρύψαμε αγαπητοί μου χριστιανοί κάτι δεν μας δίδαξαν σωστα θα παρακαλούσα να δημοσιεύσετε το μήνυμά μου απλά για να πάρω την απάντηση που τόσα χρόνια ψάχνω. Σας ευχαριστώ.

    1. ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ!!!Δεν σε φτάνει αυτό,αναιδέστατε;Ακου ψάχνει απάντηση!

      1. Και βέβαια έχει τους λόγους του ημιμαθεί θα σου δώσω και ένα παράδειγμα ο παϊσιος είναι παράδειγμα προς μίμηση και οχι αντικείμενό προς πώληση όπως και έγινε από την στιγμή που τον τον εκανε αγιο η εκκλησία σου με μονο σκοπο το κερδος κανοντας τον εικονίδια και χιλια δυο αλλα αντικειμενα , εναν θεο αγαπάει η αίρεση σου και αυτήν είναι το χρήμα. Έλληνας και χριστιανός δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο. Εγω ειμαι της άποψης καλύτερα να χάσει έναν πελάτη η εκκλησία και να κερδίσει έναν άνθρωπο ο Χριστός .

        1. Ωραίος είσαι ρε φίλε.Δεν σε φτάνουν που κλείσαν τόσα μαγαζιά με την κρίση,θες να κλείσει και η εκκλησία.Που στο κάτω κάτω τι πελάτες έχει;Μερικά γερόντια που ρίχνουν χάλκινα στα παγκάρια.Και ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι του Μητροπολίτη.

    1. Το θέμα είναι να το διαβάσουν οι υποκριτές που ζουνε ανάμεσα μας , που πιστεύουν σε κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν καν , τα ανθρωπάκια αυτά που σταυροκοπιουνται από το πρωί έως το βράδυ ζητώντας βοήθεια και ελεημοσύνη χωρίς να κάνουν τίποτα . Γι’αυτό αγωνίζομαι , με θλίβει που ζω σε μια κοινωνία περιτριγυρισμένη από ζόμπι και πρόβατα .Μου χαλάει την αισθητική. Νεοέλληνες με εβραϊκές αντιλήψεις.

      1. Περιτριγυρίζουν πέριξ της κοινωνίας ή εντός;Αν είναι πέριξ,χέσ’ το,κάποτε θα βαρεθούν και θα ψοφήσουν.Αν είναι εντός,α τότε δικαίως χαλάν την αισθητική σου και πρέπει να το δούμε σοβαρά!

      1. Ούτε κουμουνια ούτε αριστερή η δεξιοί όπως τα λέτε εσείς οι κατευθυνόμενη το έγραψαν. Είμαστε απλά σκεπτόμενοι Έλληνες τίποτα άλλο άσε της ταμπέλες για το σπίτι σου.

        1. Δεν λέω για σένα ρε φίλε.Γι αυτούς που το γράψαν λέω.Να είσαι σίγουρος αναρχομμουνιστές ήταν.Μην κοιτάς που όταν γεράσουν κάνουν πιο βαθιές μετάνοιες κι απ’ την θεία μου την Ελενίτσα.Παν να μπερδέψουν τους φύλακες του Παραδείσου και να τρυπώσουν μέσα,όπως κάναν τόσα χρόνια με το δημόσιο.Είδες ποτέ κομμουνιστή άνεργο;Ολοι τους υπάλληλοι και στη σύνταξηη απ’ τα πενήντα.Και νααααα ένα στόμα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.