Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες για τον αθλητή του bodybuilding από την Πτολεμαΐδα, Νίκο Μαυρίδη – Οι δηλώσεις του στο KOZANILIFE.GR



Την πρώτη θέση στο 31ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Bodybuilding και fitness που διεξήχθη στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 κατέκτησε ο Πτολεμαϊδιώτης bodybuilder, Νίκος Μαυρίδης, στην κατηγορία -70kg, προσθέτοντας άλλη μια χρυσή επιτυχία μετά τον περσυνό του κατόρθωμα (κλικ εδώ). Αυτή δεν ήταν και η μοναδική διάκριση καθώς γύρισε και με την 3η θέση στις αποσκευές του στην κατηγορία Men’s Physique (-1.75m).

Ο ίδιος μιλάει αποκλειστικά στο KOZANILIFE.GR και τον δημοσιογράφο Σάκη Καραδημούλα για αυτή την επιτυχία, τους ανθρώπους που τον στήριξαν και μας αποκαλύπτει και τα χαρμόσυνα νέα:

«Σε ευχαριστώ πολύ Σάκη για τα καλά σου λόγια και για την ευκαιρία που μου δίνεις να μοιραστώ αυτό που νιώθω. Ήταν μια φανταστική εμπειρία και μάλιστα κοντά στα πάτρια εδάφη. Την μεγαλύτερη χαρά την πήρα όταν είδα γνώριμα άτομα στο κοινό που ήρθαν να με στηρίξουν στην προσπάθεια μου αυτή. Ήταν μια δύσκολη προετοιμασία διότι δεν είχα κανέναν δίπλα μου στο να με καθοδηγεί τόσο διατροφολογικά όσο και προπονητικά. Είχα μόνο την κοπέλα (και μελλοντική σύζυγος τον Ιούλιο) να με βοηθάει στην καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων και στην ψυχολογική υποστήριξη. Η ανταμοιβή στο να ακούς το όνομα σου στην θέση του νικητή είναι απερίγραπτη. Όλη αυτή η προσπάθεια ανταμείβεται στο μέγιστο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έδωσαν δύναμη και με στήριξαν στο ταξίδι αυτό. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου».

Εμείς με τη σειρά μας, να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον στα παιδιά.

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.