Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στην Κοζάνη με θέμα τις αυτοφλεγμονώδεις νόσους του εντέρου και του δέρματος



Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας – HELLESCC και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα – Επιδέρμια στο πλαίσιο ενημέρωσης των ασθενών μελών και φίλων τους και των μελών του οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και του ευρύτερου κοινού διοργανώνουν από κοινού ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στην Κοζάνη.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στις 6.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης κοινού 5.30 μ.μ.) στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (Ζαφειράκη 4 & Ν. Πλακοπίτη), με θέμα “Αυτοφλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου και του δέρματος”.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Γαστρεντερολόγος κ. Στέφανος Στεφανίδης, ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος κ. Παναγιώτης Καλογερίδης, η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος κ. Φανή Μαλιαμάνη, η Ψυχολόγος κ. Σοφία Γεωργιάδου και η Διατροφολόγος κ. Πωλίνα Γιαννιώτη.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους ομιλητές, όπου το κοινό θα μπορεί να ζητήσει διευκρινίσεις ή να θέσει ερωτήματα σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.