Τι λέει ο Δήμος Κοζάνης για τις φόλες στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη



Μετά τα πρόσφατα κρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή Κρεββατάκια – περιοχή από την οποία ο Δήμος έχει διαχειριστεί τα τελευταία δύο χρόνια δεκάδες ζώα – ο Δήμος Κοζάνης καταδικάζει απερίφραστα τις ενέργειες αυτές. Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα ζώα γίνονται αποδέκτες εγκληματικής συμπεριφοράς κάποιων συμπολιτών μας.

Είναι σημαντική η συμβολή όλων μας ως προς τον προσδιορισμό των δραστών και για το λόγο αυτό ενθαρρύνονται όσοι πολίτες έχουν στοιχεία να τα καταθέτουν στις αρμόδιες υπηρεσίες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ν.4039/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προβλέπει πρόστιμο 30.000 ευρώ για κακοποίηση και βάναυση μεταχείριση ζώου.

9 σχόλια στο άρθρο “Τι λέει ο Δήμος Κοζάνης για τις φόλες στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη

  1. Καλά τα λες δημαρχε, αλλά δεν κάνεις καν τιπουτα ντιπ!
    Η κατασταση ειναι χαλια οπως θα παρατήρησες κι εσύ, αν βγαινεις εξω από το σπίτι σου καμιά φορά…
    Κάντε κάτι, έστω και προεκλογικά!

  2. Για της σφαγές που γίνονται το Πάσχα ισχύει ο νόμος Κύριε δήμαρχε ? Όχι να φανταστώ γιατί τότε το βαφτίζουμε έθιμο. Καταδικάζω όλες της σφαγές ζώων και όχι να κάνουμε διακρίσεις φτάνει πια η υποκρισία όλον σας. Αν έχω άδικο σε αυτό που λέω τοτε κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό μου τι να πω

      1. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ν.4039/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προβλέπει πρόστιμο 30.000 ευρώ για κακοποίηση και βάναυση μεταχείριση ζώου Κάποιος άλλος μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται . Τι δεν καταλαβαίνεις από τον παραπάνω νόμο. Τι ακριβώς δεν σου είναι σαφής? Ζώου λέει και όχι αποκλειστικά σκύλου..

        1. Βγαίνει λοιπόν η αστυνομία το Πάσχα,καταγράφει τις σούβλες,μοιράζει τα πρόστιμα και…..αντίο μνημόνιααααααα!!!

  3. Ε Δήμος Κοζάνης , εσυ σαν δημοτική αρχή που εισπράξεις χρήματα για τη περισυλλογή και τη θαλπωρή αδέσποτων να βγαίνεις κ να λες ότι δεκάδες ζώα τα θαλπωρήςες κ μιλάς για πρόστιματα, εσυ σαν αρμόδια αρχή που εισπράτεις λεφτά για περίθαλψη κ περισυλλογή των αδέσποτων ( ο Παππούς μου μόνο ήρθε 10 φορές στο δήμο για μια συγκεκριμένη περιοχή κ το λοιπόν είναι μόνο η ταλαιπωρία από το παππού μου γιατί μιλούσε σε ντουβάρια που λέγανε μόνο ναι και ποτέ δεν καναν κάποια ενέργεια ; Το λοιπόν είναι του δήμου η αδιαφορία έχει κάποιες συνέπειες ; Κ γιατί να μην έχει κ χρηματικό πρόστιμο κ φυλάκιση κ Α άμεση απόλυση ;

  4. Τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που επιτίθονται σε ανθρώπους τα συλλαμβάνει κανένας; Πληρώνουν πρόστιμα; Γίνεται να μηνύσω ένα αδέσποτο ζώο συντροφιάς; Όχι. Τί λέει αυτό για τα δικά μου ανθρώπινα δικαιώματα και ποιό νόμο μπορώ να επικαλεστώ για να τα υπερασπιστώ;

  5. Δεν θα μείνουμε στα λόγια !στειρώσεις τωρα!έχει ξεφύγει η κατάσταση !πηγαίνουν και αφήνουν κουτάβια στη χωματερή! έλεος δηλαδή !Αυτά να βλέπει ο Δήμος!συμβάσεις με κτηνιάτρους ,κονδύλια δεν παίρνουν για αυτά;ας προβούν στη λύση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.