Ξεκινάει η ασφαλτόστρωση τμημάτων του οδικού δικτύου του Δήμου Κοζάνης – Δείτε σε ποιες οδούς θα γίνουν τα έργα



Ξεκινά άμεσα το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ», που περιλαμβάνει αποκάτασταση- ασφαλτόστρωση οδών του οδικού δικτύου του Δήμου Κοζάνης.

Στην πόλη της Κοζάνης θα γίνει ασφαλτόστρωση τμημάτων οδοστρωσίας μετά από φρεζάρισμα στις οδούς: Κασλά, Νικομηδείας , Κων/νου Καραμανλή ,Εθνομαρτύρων, Πατριάρχου Φωτίου, Θεσσαλονίκης, Βερμίου, Μακρυγιάννη, Καταφυγίου, Κολοκοτρώνη, Θαλή Μιλήσιου, Λασσάνη, Κ. Παλαμά, Αριάδνης και Φλέμιγκ, Βελβενδού, Καμβουνίων, Ζήση Σωτηρίου και Αηλιόστρατα.

Δείτε το βίντεο:

12 σχόλια στο άρθρο “Ξεκινάει η ασφαλτόστρωση τμημάτων του οδικού δικτύου του Δήμου Κοζάνης – Δείτε σε ποιες οδούς θα γίνουν τα έργα

  1. Όλοι οι δρόμοι θέλουν άσφαλτο. Γεμίσαμε λακκούβες. Κ αφού τελειώσετε με τους δρόμους ας κάνουμε και τα πεζοδρόμια που τα μισά πλακάκια είναι σπασμένα.

  2. Όλοι οι δρόμοι θέλουν άσφαλτο. Γεμίσαμε λακκούβες. Κ αφού τελειώσετε με τους δρόμους ας κάνουμε και τα πεζοδρόμια που τα μισά πλακάκια είναι σπασμένα.

  3. Παρακαλώ να αφήσετε τους κυκλικούς κόμβους όπως είναι που γλιστρανε για να κάνουμε μπάντες ευχαριστώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.