Κοζάνη: Συλλήψεις για κατοχή αδασμολόγητου καπνού και ναρκωτικών σε 2 περιπτώσεις



aqw45rjhqa4r56uhjq54w6uhj54wu45u45

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, ένας άνδρας 66 ετών και μια γυναίκα 63 ετών, υπήκοοι Αλβανίας για κατοχή αδασμολόγητου καπνού και ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι ανωτέρω βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους 1.000 γραμμαρίων, ενώ επιπλέον στην κατοχή της 63χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δε μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 52χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018 σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 16 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δε μπόρεσε να δικαιολογήσει καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σχηματισθείσα δικογραφία, υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.