Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Βοΐου για το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας



8udkyrstjktrasjazhjtsyt

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για το 1ο πανελλήνιο βραβείο που απέσπασαν στον 28ο διαγωνισμό της Χορωδίας και Ορχήστρας Νέων στον Πειραιά, που έλαβε χώρα το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

Είναι προφανές ότι η παράδοση της ποιοτικής ενασχόλησης με τη μουσική, που χαρακτηρίζει το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, έχει έναν ακόμη αντίκτυπο σε βραβείο, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες του σχολείου και τις ικανότητες των μαθητών που φοιτούν εκεί.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την κοινωνία μας η διάκριση αυτή, που έρχεται να προστεθεί στις πολλές διακρίσεις του σχολείου μας, γεμίζοντας μας περηφάνια και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για νέους μαθητές ώστε να ασχοληθούν με τη μουσική παράδοση του τόπου μας.

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους μαθητές και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Συγχαρητήρια στη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την άψογη προετοιμασία των μαθητών».

Ο Δήμαρχος Βοΐου
Δημήτριος Λαμπρόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.