Και φέτος για την Πρωτομαγιά μεγάλη ποικιλία κρεατικών από το κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα» στην Κοζάνη



zzzdidima_ekso

Για την Πρωτομαγιά, είτε μείνετε σπίτι, είτε βγείτε για το καθιερωμένο «ψήσιμο», επιλέξτε μέσα από την πολύ μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων από το κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα» στην Κοζάνη!

Μαριναρισμένα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι, έτοιμα για μαγείρεμα.

Πανσέτα σουβλάκι μαριναρισμένη, γύρος χοιρινός, μαριναρισμένο γεμιστό κοτόπουλο σε σακούλα ψησίματος, ρολό γαλοπούλας Ελληνικής, μαριναρισμένο χοιρινό κεμπάπ και κότσι, μπριζόλες γεμιστές, χωριάτικα λουκάνικα και πολλές ακόμη πεντανόστιμες δημιουργίες από κρέας, που θα σας «λύσουν» τα χέρια.

Με υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή, το κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα», έρχεται να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες, με ανθρώπους γεμάτους διάθεση σας εξυπηρετήσουν.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”350″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα»
Καμβουνιών 25 (λίγο πιο πάνω από τη Λαϊκή αγορά)
Τηλ.: 2461033233

tadidima_xartis

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.