Παραιτήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Γιώργος Σβώλης



svolis345645376675653

Στην πολιτική μάγκες είναι αυτοί, που όχι μόνο τα λένε καλά, αλλά τα φτιάχνουν και καλά…

Συμπολίτες,συμπολίτισσες. Στα 32 χρόνια ανάμειξης μου στα κοινά, οι θέσεις και οι τοποθετήσεις μου ήταν πάντα ταυτισμένες με τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας και τα συμφέροντα του τόπου μας. Πάντα ξεκάθαρα, απλά και δυνατά έλεγα την αλήθεια, όσο και αν ενοχλούσα κάποιους. Το ίδιο κάνω και σήμερα. Μπροστά στην καταστροφή που θα φέρει το ξεπούλημα της ΔΕΗ στον τόπο μας, υποβάλλω τη παραίτησή μου από τη θέση του περιφερειακού Συμβούλου, την οποία επιβάλλει η συνείδησή μου και όχι οτιδήποτε άλλο επικοινωνιακό παιχνίδι. Τώρα που παραιτούμαι ξαναλέω τα πράγματα με το όνομα τους.

Με το ξεπούλημα της ΔΕΗ, διαπράττεται το μεγαλύτερο πολιτικό-οικονομικό έγκλημα από τη Κυβέρνηση στη περιοχή μας, που κατέχει την πρωτιά της ανεργίας. Μια περιοχή που έδωσε τα πάντα στη χώρα μας, έρχεται τώρα η πολιτεία να την ανταμείψει με το χειρότερο αμάρτημα την αχαριστία. Δυστυχώς σε αυτό το δύσκολο καιρό που περνά ο τόπος μας, είναι ελάχιστοι αυτοί από όσους ασκούν εξουσία, που βάζουν τα στήθια τους απέναντι στη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να πέφτει αμαχητί λόγω των υποτονικών αντιδράσεων.

Αλήθεια πού είναι εκείνες οι βαρύγδουπες δηλώσεις ότι ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΝΕΡΑ είναι αδιαπραγμάτευτα δημόσια αγαθά; Πού είναι εκείνοι που πρωταγωνιστούσαν στις συσκέψεις με τους υπουργούς Ενέργειας Σκουρλέτη και Σταθάκη, και διαβεβαίωναν ότι με τη ΔΕΗ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Αν ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια ικανοποιημένος και δικαιωμένος από τις πρωτιές στο Δήμο Κοζάνης, στην Αγορά και στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σίγουρα με αυτή την πράξη μου φεύγω με ψηλά το κεφάλι, βέβαιος ότι κάνω περήφανος τους Δυτικομακεδόνες.

Με εκτίμηση Γεώργιος Σβώλης

5 σχόλια στο άρθρο “Παραιτήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Γιώργος Σβώλης

  1. Άργησε κιόλας εδώ και χρόνια έπρεπε να παραιτηθεί από την αυτοδιοίκηση δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ καριέρα εχτιζε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.