Με 10 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης από το 2ο Προκριματικό της ΕΤΑΒΕ



mkysdkj6sjk6swjk6esdu7rfio

Το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης διεξήχθη το δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος για το έτος 2018 που σαν σκοπό έχει την επιλογή του κλιμακίου Βορείου Ελλάδος για το 2019. Επόμενη πρόκριση και τελευταία θα γίνει το φθινόπωρο του 2018. Από τον Σύλλογό μας συμμετείχαν 22 αθλητές και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών 10 ,παίρνοντας 4 χρυσά 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια και μοναδικές εμπειρίες που σαν στόχο έχουν την αύξηση της Αγωνιστικής ετοιμότητας όλων των αθλητών νικητών αλλά και ηττημένων .

Ο λόγος για τους :
1)Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κώστα – Χρυσό
2)Μαρέτης Ραφαήλ- Ιωάννης του Σπύρου – Χρυσό
3)Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου – Χρυσό
4)Δοκός Πέτρος του Δημήτρη – Χρυσό
5)Γεροντίδης Χρήστος του Στεφάνου  – Αργυρό
6)Ζήσης Νίκος του Στέλιου  – Αργυρό
7)Μαρέτη Σταυριάννα του Σπύρου  – Αργυρό
8)Ζευκλής Γιώργος του Φανή  – Χάλκινο
9)Καραμούζα Μάγδα του Αργύρη  – Χάλκινο
10)Σακελάρης Νίκος του Βασίλη  – Χάλκινο 

Σε δηλώσεις του ο προπονητή της Αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος είπε: 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μας ,από αγώνα σε αγώνα συνεχώς γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε πολλά καινούργια παιδιά χωρίς εμπειρίες αλλά με πολύ διάθεση να γίνουν πρωταγωνιστές όπως οι μεγάλοι συναθλητές τους και για εμάς όλους στην Μακεδονική Δύναμη, είναι η Δύναμη για να συνεχίσουμε τον δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς στον Σύλλογο αλλά και στην πόλη μας που αθλητές μας στελεχώνουν εδώ και 17 χρόνια τις Εθνικές μας ομάδες, αλλά και το κλιμάκιο της Ένωσης ,που γίνεται προπομπός για την Εθνικής μας ομάδα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την διάκριση τους . Επίσης συγχαίρει την Διοίκηση της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος για το ότι κατάφερε με τις διοργανώσεις της να προκαλέσει το ενδιαφέρον ενός μεγάλου αριθμού αθλητών (1.400 στο σύνολο) στο δεύτερο προκριματικό ,που ως συνέπεια έχει τον μεγάλο συναγωνισμό που βελτιώνει όλους όσους δίνουν το παρόν και θέλουν να γίνουν πρωταγωνιστές στο Ολυμπιακό Αγώνισμα του Ταεκβοντο. 

Παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες, τους Γονείς που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στον Σύλλογο, αλλά και στους Διακεκριμένους αθλητές της ομάδας 1)Μεχτερίδη Στέλιο 2)Διάφα Αργύρη 3)Πράσσο Βαγγέλη 4)Τεληκωστόγλου Απόστολο ,οι οποίοι λειτουργούν ως πρότυπο για τους μικρότερους και η βοήθεια τους είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΤΗ!!!

ltskrst6trasjrajtrahtjastydu

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.