Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 η Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας!



utfu5du5s7a44a74s74a4uzautdu

Με κεντρικό σύνθημα <<Νεολαία και Εθελοντισμός>>, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Lets do it Greece 2018, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας!

Πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείων, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Φέτος, το όνειρό τους να ενώσουν όλη την Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα για 7η συνεχή χρονιά και πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης συνεχίζοντας την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών και προτροπής τους για αλλαγή των συνηθειών τους για το περιβάλλον, θα συμμετάσχει και φέτος στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s Do It Greece 2018”.

Καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους, κοινότητες, σχολεία, γειτονιές, όλους τους πολίτες που αγαπούν και σέβονται το περιβάλλον να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2461350444 κα. Δαμρατζίδου Δέσποινα.

Μεγάλος στόχος του Lets do it Greece, μέχρι το 2021, είναι να ξεπεράσει το 5% του ελληνικού πληθυσμού, με δράσεις στις 13 περιφέρειες και στους 325 δήμους της χώρας.

Την Κυριακή 29 Απριλίου απομακρύνουμε ότι απέμεινε!

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
Γρηγοριάδης Ιωάννης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.