Καστοριά: Έκρυβαν στο ρεζερβουάρ της υγραεριοκίνησης του αμαξιού τους 32 κιλά χασίς – 2 συλλήψεις Αλβανών – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



8yhtsxdkyrszarastzjtrsy

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -31- κιλών και -944- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθησαν σήμερα (21-04-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Δ.Ε. του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας άνδρας ηλικίας 43 ετών και μια γυναίκα 37 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος με συνοδηγό την 37χρονη, βρέθηκαν εντός ειδικά διαμορφωμένων κρυπτών στο ρεζερβουάρ των καυσίμων υγραερίων και στη θύρα του χώρου αποσκευών 35 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 31 κιλών και 944 γραμμαρίων.

9kydsjkrtazjtrasjtrdsy

Συνολικά κατασχέθηκαν:
-31- κιλά και -944- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
χρηματικά ποσά -2.900- ευρώ και -20.000- LEK
-3- κινητά τηλέφωνα και
-2- κάρτες SIM.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.