Για δεύτερη συνεχή χρονιά το κατασκηνωτικό πρόγραμμα από τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα»



iliaxtida17dtnjd17

Ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα είναι σε ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους γονείς των παιδιών με αναπηρία για την υλοποίηση για δεύτερη συνεχή χρονιά κατασκηνωτικού προγράμματος ένταξης σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΤΕΦΑΑ Σερρών, του ΑΠΘ και την κατασκήνωση YUPPI CAMP.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείτε υπό την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση του ΑΠΘ και του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΤΕΦΑΑ Σερρών δομημένο και εξατομικευμένου για τα παιδιά με αναπηρία μέχρι 18 ετών. Η ηλιαχτίδα συνεχίζει μία πορεία που ξεκίνησε πριν από έξη χρόνια , δεύτερη φορά όμως σε συνεργασία με έναν επιστημονικό φορέα. Είναι μία καλή ευκαιρία για ένταξη των παιδιών σε μία μικρή κοινωνία όπως είναι η κατασκήνωση.

Όσοι γονείς παιδιών με αναπηρία ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο στα τηλ. 6947894839 και απόγευμα στο 2461049714 το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 23/04/2018.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                          Ο Αντιπρόεδρος
Λότσιος Αθανάσιος            Καφτεράνης Ευάγγελος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.