Ξεκίνησε η υλοποίηση του σχεδίου ολοκληρωμένων παρεμβάσεων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης



666667ukdsktsk6rasjtrsudfi

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης προχωρά στην υλοποίηση σχεδίου ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για θέματα καθαριότητας στην πόλη της Κοζάνης και στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων.

Οι παρεμβάσεις θα γίνονται καθημερινά μέχρι και το Φθινόπωρο στο σύνολο του Δήμου και περιλαμβάνουν εκτενείς και στοχευμένες εργασίας οδοκαθαρισμού με μηχανικά και χειρονακτικά μέσα, καθαρισμούς οικοπέδων που έχουν ενταχθεί σε ειδική διαχείριση βάσει του άρθρου 94 του νόμου 3852/10, πλύσεις οδών,κλαδέματα, συλλογή ογκωδών απορριμμάτων, καθαρισμούς παράνομων χώρων απόθεσης υλικών.

Να σημειώσουμε πως ήδη οι εργασίες ξεκίνησαν σε Χαραυγή, Ποντοκώμη, Μαυροδένδρι, Σιδερά, Λιβερά, Κοιλάδα και Βοσκοχώρι και θα συνεχιστούν στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων.

«Ξεκινήσαμε και φέτος, με πολύ καλές προδιαγραφές, το πρόγραμμα καθαρισμού των τοπικών κοινοτήτων. Τα περσινά αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και φέτος θέλουμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουμε με όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για να τους ενημερώσουμε για το πότε τα συνεργεία θα βρεθούν στις Κοινότητες τους» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης.

Ο κ. Γρηγοριάδης συμπλήρωσε πως με το πρόγραμμα αυτό επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του προσωπικού, που προέρχεται από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, προς όφελος όλων των δημοτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.