Ευχαριστήριο ασθενούς προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης



mamatseio_nosokomeio_kozanis2018

Μετά από μια μακροχρόνια και σοβαρή περιπέτεια της υγείας μου βρέθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης όπου χρειάστηκε να κάνω μια χειρουργική επέμβαση, ώστε να αποκτήσω το πολυπόθητο αγαθό της υγείας μου.

Για τον λόγο αυτό θα ‘θελα να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλο το Ανάργυρο Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τους Ανάργυρους Δ/ντες, Επιμελητές και Ειδικευόμενους της Χειρουργικής Κλινικής.

Ιδιαιτέρως, όμως θέλω να ευχαριστήσω τον Τρικαλινό Ιατρό κ. Ιωάννη Πατέρα, που υπηρετεί εκεί, για την αμέριστη συμπαράσταση και την μεγάλη αγάπη και φροντίδα που μου έδειξε κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο της ζωής μου. Ταυτόχρονα θέλω να τον συγχαρώ για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση στον τομέα των Ενδοκρινών Αδένων.

Ο Θεός να τους έχει όλους καλά και να ΄ναι υπερήφανοι για το θεάρεστο έργο που επιτελούν.

Με εκτίμηση
Μαρία Ταμπουρά – Τσίντζου

5 σχόλια στο άρθρο “Ευχαριστήριο ασθενούς προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης

    1. Χαχαχχαχ, σωστό! Κ εγω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον υδραυλικό μου που κατάφερε να ξεβουλώσει τον νηφτήρα του μπάνιου μου!

  1. Ελάχιστοι ανάμεσα σε τόσους εκεί μέσα που δεν κάνουν τη δουλειά τους κ το παίζουν και δήθεν. Για να μην αναφερθώ και στο γυναικολογικό τμήμα πόσα αθώα μωρά χάνουν τη ζωή τους απο τα λάθη των γιατρών που έχουν κάνει κόμμα με τις μαίες.. Αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους γιατί τιμούν τον όρκο τους, ενα μεγάλο μπράβο και ελπίζω να μην γίνουν κ αυτοί πουλημένοι…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.