Επίσκεψη του Βουλευτή Γ. Θεοφύλακτου σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και εξόρυξης χρωμίτη στα όρια των Νομών Κοζάνης – Γρεβενών



9ikyrsxkja6t4erjt5adrjy

Τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας και εξόρυξης χρωμίτη στα όρια των Νομών Κοζάνης – Γρεβενών, την εκμετάλλευση της οποίας έχει αναλάβει η εταιρεία «Ελληνικά Μεταλλεία Α.Ε.», επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος.

Ο κ. Θεοφύλακτος περιηγήθηκε αρχικώς στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας και κατόπιν στο λατομείο εξόρυξης χρωμίτη από τους επιστημονικούς υπεύθυνους της εταιρείας, κ. Γάτσιο και κα Μπατσή.

«Η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της περιοχής και η πρωτογενής παραγωγή αποτελεί έναν σοβαρό πυλώνα ανάπτυξης, τον οποίο οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τον σεβασμό του περιβάλλοντος και της εργατικής νομοθεσίας», τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος, μένοντας ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία του έργου και την παρουσία της εταιρείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.