Διανομή φυλλαδίων: Πώς μπορείς να αυξήσεις άμεσα τους πελάτες της επιχείρησής σου



xsrdtujsrtjsrytjsrtyjtsyjtyjuy

Η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια άμεσης πώλησης και μπορεί να προσελκύσει άμεσα πελάτες στην επιχείρησή ή το κατάστημά σου. Ωστόσο, για να έχει η συγκεκριμένη ενέργεια τα προσδοκώμενα αποτελέσματα θα πρέπει να γνωρίζεις καλά τις ανάγκες του καταναλωτικού σου κοινού.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, το φυλλάδιό σου είναι καλό να αναδεικνύει τα στοιχεία εκείνα που σε διαχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία εκείνα που θα παρακινήσουν τον καταναλωτή να επιλέξει την επιχείρησή σου έναντι κάποιας άλλης. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να παρουσιάσει κανείς στο φυλλάδιό του προσφορές και οι λύσεις, οι οποίες θα ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες του δυνητικού σου πελάτη, τονίζοντας ότι τα προϊόντα ή υπηρεσίες σου είναι τα κατάλληλα για εκείνον.

Η υπηρεσία portaplus με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της διανομής φυλλαδίων στην Αττική, είναι σε θέση να σου προσφέρει τα παρακάτω στοιχεία τα οποία θα εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση της διανομής των φυλλαδίων σου και συνεπώς την άμεση αύξηση των πελατών σου. Συνεπώς, στην portaplus σου προσφέρουμε:

1. Σωστή οργάνωση και πλάνο διανομής

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα οργάνωσης των πληροφοριών των πελατών μας, καταχωρούμε κάθε έργο, την απόδοσή του αλλά και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ο Σύμβουλος Διανομής μας είναι δίπλα σε κάθε πελάτη προκειμένου να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες του αλλά και να τον καθοδηγήσει στο σχεδιασμό του εντύπου του με στόχο την προσέλκυση πελατών άμεσα αλλά και την εξασφάλιση της μέγιστης απόδοσης της ενέργειες της διανομής.

Το πλάνο διανομής σχεδιάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες εκτέλεσης έργου της Portaplus και προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη όπως και στις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής.

2. Ολοκληρωτική κάλυψη της περιοχής διανομής

Οι διανομείς καλύπτουν όλη την περιοχή/ δήμο τοποθετώντας τα έντυπά σου μακριά από άλλα τυχόν έντυπά και πάντα σε εμφανή σημεία, με στόχο την υψηλή παραλειψημότητα.

Μέσω του συστήματος μηχανογράφησης, έχουμε καταγράψει τον ακριβή αριθμό των νοικοκυριών που παραλαμβάνουν τα φυλλάδα που διανέμουμε και συνεπώς, στοχεύουμε σε αυτά. Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά κάθε περιοχής με μεγάλη παραλειψημότητα, είμαστε σε θέση να οργανώσουμε σωστά τη διανομή σου με την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, οι διανεμητές μας χτυπούν τα κουδούνια κάθε πολυκατοικίας ενημερώνοντας τους καταναλωτές σχετικά με τον πελάτη για τον οποίο πραγματοποιούν τη διανομή, όπως για παράδειγμα «κατάλογος Γρηγόρης».

Για παράδειγμα, από τα 30.000 σπίτια του δήμου Χαλανδρίου, τα 15.000 παρουσιάζουν υψηλή παραλειψημότητα. Έτσι, σου προσφέρουμε ολοκληρωτική κάλυψη της περιοχής διανομής χρησιμοποιώντας το μικρότερο δυνατό αριθμό εντύπων.

3. Προσεκτική επιλογή των διανεμητών και έλεγχος στο πεδίο διανομής

Οι διανομείς μας εκπαιδεύονται σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και κριτήρια όπως, η σωστή ανάγνωση των χαρτών, η καλή συμπεριφορά, η ευγένεια και η επαγγελματική εμφάνιση. Κατά τη διάρκεια κάθε διανομής, πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι από τους προϊστάμενους, οι οποίοι συμπληρώνουν την ημερήσια αναφορά με πλήρη στοιχεία για τη διανομή και την απόδοσή της.

Ακόμα, έχουμε επενδύσει σε συγκεκριμένα συστήματα τεχνολογίας και έχουμε δημιουργήσει μία εφαρμογή μέσω της οποίας έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο την ενέργεια της διανομής των φυλλαδίων σου.

Τέλος, με την υπηρεσία portaplus πετυχαίνεις πλήρη κάλυψη και υψηλή παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου ενώ ταυτόχρονα, κάνεις οικονομία τόσο στην εκτύπωση
όσο και στο κόστος διανομής του φυλλαδίου σου.

Με λιγότερο αριθμό φυλλαδίων και με 30% διεισδυτικότητα σε πολυκατοικίες, προσφέρεται 90% παραλειψημοτητα του φυλλαδίου σου και 50% περίπου μείωση του κόστους διανομής από κάθε άλλη υπηρεσία, για την κάλυψη της επιλεγμένης περιοχής!

Δες περισσότερα για την καλύτερη εταιρεία διανομής φυλλαδίων & τις υπηρεσίες της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.