«Δελφίνια Πτολεμαΐδας»: Το πνεύμα νίκησε το αποτέλεσμα



arj5uy6ar56t4aq45r6rw5

«Το τμήμα της προ αγωνιστικής των «Δελφινιών Πτολεμαΐδας» συμμετείχε στα 11α ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑ 2018 με 29μέλη αποστολή, λαμβάνοντας μέρος στην Β’ και Γ’ αγωνιστική των αγώνων της Κυριακής 1 Απριλίου.

Αντίθετα με το «πνεύμα της πρωταπριλιάς» οι αθλητές και οι αθλήτριες της προ αγωνιστικής ήταν «αληθινοί», αγωνιζόμενοι όλοι με το κυρίαρχο πνεύμα «συμμετέχω και χαίρομαι τον αγώνα, προσπαθώ για το καλύτερο για μένα» .

Οι έφοροι και οι προπονητές της Ομάδας διαπαιδαγωγούν τους αθλητές, ενώ σε αυτόν τον αγώνα τους διαπαιδαγώγησαν τα ίδια τα παιδιά. Η αθλήτρια Π. Ξανθίππη τους εξέπληξε όλους ευχάριστα με τη δύναμη και τη διάθεσή της να αγωνιστεί χωρίς να τη νοιάζει ο χρόνος, αλλά μόνο το να αγωνιστεί και να τερματίσει. Αξίζουν συγχαρητήρια στην αθλήτρια , όσο και σε άλλους αθλητές που έχουν παρόμοιο αγωνιστικό πνεύμα και διάθεση στη ζωή τους, καθώς η αποτυχία θα είναι άγνωστη λέξη για αυτούς.

Ο αγωνιστικός απολογισμός είναι σε δεύτερη μοίρα πίσω από το αγωνιστικό πνεύμα των αθλητών. Τα 13 χρυσά, 13 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια είναι άριστος απολογισμός. Δικαιολογημένα λοιπόν ο τίτλος: ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.