Πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή βραδιά παρατήρησης του έναστρου ουρανού στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



00zkutfdluDSC_0016

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Απριλίου 2018 η πρώτη βραδιά παρατήρησης του έναστρου ουρανού στην Κοζάνη.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στην πρώτη φετινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας.

Το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ανοιχτές για το κοινό, όπως δήλωσαν στην κάμερα του KOZANILIFE.GR ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου κ. Ηλίας Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος κ. Νίκος Πλεξίδας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ίδρυση του Συλλόγου Φίλων του Εκπαιδευτικού – Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την επιτυχημένη εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”664″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.