Χορήγηση υποτροφιών σε 2 φοιτητές – σπουδαστές από το Κληροδότημα Αδελφών Νάκου



klirodotima-nakou24562

Το Κοινωφελές Ίδρυμα, με την επωνυμία «Κληροδότημα Αδελφών Ιωάννη και Θωμά Νάκου», με έδρα τη Σιάτιστα, προκηρύσσει, την χορήγηση δύο (2) υποτροφιών , σε φοιτητές ή σπουδαστές Ανώτατων και Ανώτερων Κρατικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, των νεοεισαχθέντων, για το Ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018.

Οι δικαιούχοι υποτροφιών θα πρέπει να που κατάγονται από την Σιάτιστα και κατοικούν μόνιμα σ΄ αυτήν και να έχουν φοιτήσει σε Γυμνάσια και Λύκεια της Σιάτιστας, από τα οποία να έχουν αποφοιτήσει.

Η κάθε υποτροφία παρέχεται για ένα έτος και ανέρχεται στο ποσό των χιλίων (1.000,0) ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Δ.Σ. του Ιδρύματος μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσης στον τύπο και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος, www.klirodotima nakou.gr.

Πληροφορίες και κατάθεση δικαιολογητικών στον Ταμία του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Τέρτη Αλέξανδρο (Κ. Βενέτη 2 τ.κ. 50300 Σιάτιστα τηλ. 2465021227 και κιν. 6945702221).

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βοΐου.

Σύμφωνα με το άρθρο 33 του Κ. Διατάγματος αριθμ.18/1941 μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Ιδρύματος ανακήρυξης των υποψηφίων υποτρόφων θα αναρτηθεί η απόφαση αυτή στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος Βοΐου στην Σιάτιστα για δέκα (10) ημέρες μέσα στο οποίο αυτό χρονικό διάστημα οι υποψήφιοι υπότροφοι έχουν δικαίωμα ενστάσεως.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.