Τη χορηγία του ρεύματος στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα για ένα έτος από τη ΔΕΗ ζητάει το Επιμελητήριο



ekthesiako_vradi

Την υποστήριξη εκ μέρους της ΔΕΗ ΑΕ προς το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, με τη μορφή «χορηγίας» της ηλεκτρικής ενέργειας ηλεκτροδότησης του κτιρίου στα Κοίλα για ένα τουλάχιστον έτος, ζητά με επιστολή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Νικόλαος Σαρρής. Στην επιστολή που απευθύνεται προς τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, και κοινοποιείται παράλληλα στον Περιφερειάρχη ΔΜ, στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης, στο Δήμαρχο Κοζάνης και τους Βουλευτές ΠΕ Κοζάνης, αναφέρεται συγκεκριμένα ότι στόχος της ενέργειας αυτής είναι να γίνει και η ΔΕΗ Α.Ε. «υποστηρικτής της κοινής προσπάθειας, που καταβάλλεται από το Επιμελητήριό μας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Αντιπεριφερειαρχία Κοζάνης, το Δήμο Κοζάνης και άλλους φορείς για αξιοποίηση και ανάδειξη του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης σε επισκέψιμο από χιλιάδες κόσμου πολυχώρου, στον οποίο θα διοργανώνεται σημαντικός αριθμός κλαδικών και γενικών εκθέσεων κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά και συνέδρια, ενημερωτικές ημερίδες και γενικά εκδηλώσεις επιστημονικού, επιχειρηματικού, πολιτιστικού, κ.α., ενδιαφέροντος».

Ειδικότερα το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: « Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να θέσουμε υπόψη σας το αίτημα της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης να αναλάβει η εταιρία σας, ως Χορηγός, τη χορηγία ηλεκτρικής ενέργειας ηλεκτροδότησης του κτιρίου του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός έτους. Σας υποβάλλουμε το εν λόγω αίτημα, γιατί θεωρούμε ότι με τη «χορηγία» σας αυτή μπορείτε να γίνετε και εσείς υποστηρικτής της κοινής προσπάθειας, που καταβάλλεται από το Επιμελητήριό μας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Αντιπεριφερειαρχία Κοζάνης, το Δήμο Κοζάνης και άλλους φορείς για αξιοποίηση και ανάδειξη του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης σε επισκέψιμο από χιλιάδες κόσμου πολυχώρου, στον οποίο θα διοργανώνεται σημαντικός αριθμός κλαδικών και γενικών εκθέσεων κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά και συνέδρια, ενημερωτικές ημερίδες και γενικά εκδηλώσεις επιστημονικού, επιχειρηματικού, πολιτιστικού, κ.α., ενδιαφέροντος.

Με δεδομένο ότι κατά κανόνα η χορηγός εταιρία επιδεικνύει εξαιρετικό κοινωνικό πρόσωπο, τέτοιο που στην προκειμένη περίπτωση η ΔΕΗ Α.Ε. αναμφίβολα διαθέτει, πιστεύουμε ότι θα πρέπει αυτή να τύχει περαιτέρω προβολής και από την πλευρά μας δεσμευόμαστε, εφόσον αποδεχθείτε το αίτημα μας, να αναφέρεται η εταιρία σας ως «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» σε εμφανή σημεία στην είσοδο, αλλά και εντός του 4.000 τ.μ. κτιρίου του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, που βρίσκεται στο 6ο χλμ. της κεντρικής οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, μαζί με το λογότυπό σας. Επίσης, ως «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» θα αναφέρεται σε όλα τα Δελτία Τύπου και τα έγγραφα, που θα αποστέλλονται κάθε φορά στα ΜΜΕ και αλλού, πριν και μετά κάθε εκδήλωση, από το Επιμελητήριό μας και την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία διαχείρισης του κτιρίου και θα εμφανίζεται στα web site τόσο του Επιμελητηρίου μας, όσο και του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης. Ακόμη, δεσμευόμαστε να διαθέσουμε στην εταιρία σας ένα αξιόλογο εκθεσιακό μόνιμο περίπτερο εντός του κτιρίου για τη μόνιμη προβολή εκ μέρους σας της ιστορίας και γενικά των επιτευγμάτων της εταιρίας σας ή για την αξιοποίησή του με όποιο τρόπο εσείς κρίνετε καταλληλότερο για την προβολή του έργου της στην περιοχή και στη Χώρα μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας εκθέσουμε την πρότασή μας προφορικά, είμαστε στη διάθεσή σας για μια συνάντηση σχετικά, ακόμη και στο χώρο σας. Αναμένοντας την απάντησή σας, ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας.

Με τιμή, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νικόλαος Σαρρής»

4 σχόλια στο άρθρο “Τη χορηγία του ρεύματος στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα για ένα έτος από τη ΔΕΗ ζητάει το Επιμελητήριο

  1. Να κόψουμε το ρεύμα από τα νοικοκυριά αλλά όχι από το εκθεσιακό μας, που παρακμαζει και σπατάλα όσα χρήματα και αν του δώσουν

    Να το κλείσουν!

  2. ρε παιδια ο σαρρης μονος του ειναι στην παραταξη του? δεν ειναι κανεις να τον συμβουλεψει? οι κινησεις που εχει κανει ειναι ολες ακυρες (καπνισμα, εκθεσιακο).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.