Χ. Κάτανας: «Το γκρίζο μέλλον της περιοχής μας δυστυχώς γίνεται μαύρο με τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης και φυσικά των ανύπαρκτων Βουλευτών της στο Νομό Κοζάνης»



katanas_xaris34656463

Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να κινδυνεύει άμεσα να κλείσει η σχολή μαιευτικής στην πόλη της Πτολεμαΐδας και παραταύτα να οι τέσσερις Κυβερνητικοί Βουλευτές του νομού Κοζάνης μένουν επι της ουσίας άπραγοι. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Περιφερειακή Αρχή. Που είστε κύριοι; Γιατί κρύβεστε καθημερινά από κάθε κοινωνική εκδήλωση, από τα καφενεία, από την αγορά; γιατί δε σας βλέπει ο κόσμος;

Για την αποτελεσματικότητα προάσπισης των συμφερόντων της περιοχής σας κρίνεστε κύριοι της Κυβέρνησης, όχι για τις προθέσεις και τα ευχολόγιά σας.

Οι δυο πόλεις του Ν. Κοζάνης κατα βάση εδώ και δεκαετίες ζούσαν από τη ΔΕΗ και τον φοιτητικό κόσμο. Μετά την απαξίωση και το ξεπούλημα που θα κάνει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα στη ΔΕΗ, ένα μικρό αποκούμπι, ειδικά για την πόλη της Πτολεμαΐδας όπου ποτέ δεν ήταν φοιτητούπολη ήταν η σχολή μαιευτικής με στόχο να ενισχυθεί να λειτουργήσει το και το τμήμα Εργοθεραπείας, για να ολοκληρωθεί η σχετική νομοθετική ρύθμιση του σχεδίου Αθηνά αναφορικά με τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας στην Πτολεμαΐδα.

Αντί αυτού, βλέπουμε για ακόμη μια φορά πως η κυβέρνηση των πολλών υποσχέσεων, απλά απομυθοποιείται ακόμη περισσότερα μέσα από τις πολιτικές που εφαρμόζει, ειδικά στο νόμο όπου δυστυχώς η εργασιακή μονοκαλλιέργεια επι δεκαετίες γύρω από τη ΔΕΗ θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο στο μέλλον την οποία οικονομική ανάκαμψη της περιοχής.

Δεν έχετε πολιτικό όραμα για την οικονομική ανάκαμψη του Νομού μας κύριοι κυβερνητικοί Βουλευτές, και μάλιστα δεν μάχεστε για τον τόπο στο βαθμό που πραγματικά του αξίζει. Να είστε σίγουροι λοιπόν πως συμπολίτες μας, θα σας το ανταποδώσουν με τον πιο Δημοκρατικό τρόπο. Με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Κάτανας Χάρης

5 σχόλια στο άρθρο “Χ. Κάτανας: «Το γκρίζο μέλλον της περιοχής μας δυστυχώς γίνεται μαύρο με τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης και φυσικά των ανύπαρκτων Βουλευτών της στο Νομό Κοζάνης»

  1. Είχες την ευκαιρία σου όταν ψήφιζες το μνημόνιο να πεις ΟΧΙ αλλα η καρεκλα είναι γλυκιά και η ψήφο σου ήταν ΝΑΙ,οποτε εκ τον πρακτέων έκανες μια από τα ίδια τότε με αυτά που κατηγορείς τους άλλους σήμερα..

  2. ΤΣΟΠΑΝΕ ΚΑΤΑΝΑ……………………. ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ………. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΟΣΚΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ…………… ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ………… ΚΑΤΑΝΕΟΙ………….. ΤΣΟΠΑΝΕ…………….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.