Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μ. Δημητριάδης για Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δικαιωθεί – Η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με κανένα συγκεκριμένο επιχειρηματία»



55tkyrdtkystkjyrsjtrdsy

“Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δικαιωθεί, γιατί αυτός είναι ο ιστορικός ρόλος της ομάδας, που αγωνιζόταν πάντα απέναντι στην αδικία και στα συμφέροντα” δηλώνει ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, τονίζοντας παράλληλα πως “Η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με κανένα συγκεκριμένο επιχειρηματία. Δεν έχει δικούς της ανθρώπους”, με τον ίδιο να υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ερωτηθείς από το Kozanimedia για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και όπλο, ο Μίμης Δημητριάδης (ο οποίος ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε καταθέσει στη Βουλή την τροπολογία που “έδειχνε” και τη διαγραφή του προστίμου της ΣΕΚΑΠ) υπογραμμίζει πως “Όποια έκνομη ενέργεια έχει γίνει δεν είναι αποδεκτή, είναι απαράδεκτη. Από εκεί και πέρα, όμως, το αμιγώς ποδοσφαιρικό ζήτημα και η συμπεριφορά της ομάδας του ΠΑΟΚ, της μεγάλης αυτής ομάδας, ήταν άψογη και αυτό πρέπει να συνεκτιμηθεί”.

Δείτε το βίντεο:

Από το kozanimedia.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μ. Δημητριάδης για Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δικαιωθεί – Η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με κανένα συγκεκριμένο επιχειρηματία»

  1. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ??????? ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ…………………….ΔΙΠΡΟΣΩΠΑ ΦΙΔΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…………………………………..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.